Rabljena Askoll črpalka za pomivalni stroj, model M47

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 418865
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam rabljeno Askoll črpalko za pomivalni stroj, model M47. Kar se tiče kozmetične ohranjenosti ima kovinsko jedro na spodnjem delu črpalke malo korozije, drugače je pa brezhibna. Glede na datum proizvodnje stara malo manj kot 10 let, vendar se že ne spomnim od kdaj stoji oz. ni več v uporabi. Ravno tako ne vem za model pomivalnega stroja v katero paše. Vem pa, da je bil eden Ariston-ov. Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

OPOZORILO: Na slikah je še ena Askollova črpalka (bel propeler), vendar je bila ta žal že uspešno prodana. Tako da naj Vas slike ne zavedejo. Ta druga (rabljena) je pa še na voljo.

Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: Askoll
Poreklo: Italija
Datum proizvodnje: 20.02.2008, 23:19
Model: M47
Številka dela: 292261 ali 29226101
Drugi podatki: CI.F
Dodatno: 21433, 08301335
Koda: DC31-30008EJ
Pomivalni/Pralni stroj: Pomivalni ?
Tip: Magnetna
Barva: Belo-siva
Originalni (od proizvajalca): Da
Gumijasto tesnilo: Da
Primarna napetost: 220 – 240 V izmenično ~ 50 Hz
Primarni tok: 0,2 A ali 200 mA
Primarna moč: 30 W
Velikost (dimenzije): Vrisane na slikah v oglasu
Teža: 400,7 g
OPOMBA: Črpalka je univerzalna kar se tiče priključka cevi, tako da lahko paše tudi na druge pomivalne (ali pralne) stroje. Katere, pa žal ne vem. Zraven črpalke pa prideta tudi 2 para dodatnih plastičnih montirnih ročk z enim parom križnih vijakov. Če jih potrebujete, jih dobite, če pa ne, mi pa sporočite, da hočete samo črpalko.

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko:
http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/
http://diler.si/postaslovenije.php
ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Rabljena Askoll črpalka za pomivalni stroj, model M47
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa