McAfee Antivirus plus

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 4434730
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Moste
Stanje: novo

Več:

Na zalogi vecje stevilo licenc. Nabava ni potrebno da je fizicna, v primeru placila na moj bancni racun ali podobno(dobava preko poste po povzetju, dodatnih stroskov pri ceni ni), vam lahko posljem po emailu le registracijsko kodo, v vmesnem casu pa si lahko iz spleta ze namestite poskusno razlicico za mesec dni, tako da bo program delujoc od tega trenutka naprej, ce se tako odlocite.
Povezava na poskusno verzijo: https://www.mcafee.com/en-us/antivirus/free.html

OPIS:
McAfee Antivirus plus  je razsirjena razlicica antivirusnega programa, ki vkljucuje prvotno antivirus zascito, dodatno pa se orodje za nadzor varnosti na spletu , brezplacno 24/7 uporabnisko pomoc, ta omogoca zascito za  PCs, Macs, pametne telefone in tablice, obenem pa licenca omogoca namestitev na vec naprav in ni omejena le na namestitev na 1 racunalnik. Je popolna razlicica za najboljso zascito vasega racunalnika!
McAfee Antivirus plus je Vodilni Antivirusni program v lasti podjetja Intel, vsem znanega kot vodilnega proizvajalca glavnega dela racunalnikov,  to je procesorjev.
McAfee programsko opremo odlikuje zanesljivost in naprednost tehnoloskih integriranih resitev, ki omogocajo navisjo stopnjo varnosti pred virusi in drugimi zlonamernimi programi.

Podatki o uporabniku

Naslov
Brezje pri Lipoglavu 10a
Mesto in poštna številka
1261 Ljubljana-Dobrunje
Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa McAfee Antivirus plus
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa