Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • McAfee Internet security

McAfee Internet security

Cena
8 €
Šifra oglasa: 4434727

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Moste
Stanje
novo

Opis oglasa

Na zalogi vecje stevilo licenc. Nabava ni potrebno da je fizicna, v primeru placila na moj bancni racun ali podobno(dobava preko poste po povzetju, dodatnih stroskov pri ceni ni), vam lahko posljem po emailu le registracijsko kodo, v vmesnem casu pa si lahko iz spleta ze namestite poskusno razlicico za mesec dni, tako da bo program delujoc od tega trenutka naprej, ce se tako odlocite.
Povezava na poskusno verzijo: https://www.mcafee.com/en-us/antivirus/free.html

OPIS:
McAfee Internet Security  je razsirjena razlicica antivirusnega programa, ki vkljucuje prvotno antivirus zascito, dodatno pa se orodje za nadzor varnosti na spletu , brezplacno 24/7 uporabnisko pomoc, ta omogoca zascito za  PCs, Macs, pametne telefone in tablice hkrati ter tudi password manager oz. program, ki omogoca varno shranjevanje gesel. Obenem licenca omogoca namestitev na vec -10- naprav in ni omejena le na namestitev na 1 racunalnik, kot vecino konkurence. Je popolna razlicica za najboljso zascito vasega racunalnika!

McAfee Internet Security je Vodilni Antivirusni program v lasti podjetja Intel, vsem znanega kot vodilnega proizvajalca glavnega dela racunalnikov,  to je procesorjev.

McAfee programsko opremo odlikuje zanesljivost in naprednost tehnoloskih integriranih resitev, ki omogocajo navisjo stopnjo varnosti pred virusi in drugimi zlonamernimi programi.

Zemljevid

Objekti v bližini

yollyej

Oglas je objavljen
16.05.2022. ob 22:24
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
422 -krat

yollyej