Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • RAZVIJALEC / PROGRAMER FRONT END - MURSKA SOBOTA - M/Ž

RAZVIJALEC / PROGRAMER FRONT END - MURSKA SOBOTA - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9389944

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL36041

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: RAZVIJALEC / PROGRAMER FRONT END - MURSKA SOBOTA - M/Ž
Naziv delodajalca: FlawlessCode, informacijski inženering, d.o.o.
Naslov delodajalca: Partizanska cesta 13 A, 2000 MARIBOR
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: KOKOT PRIMOŽ, 040 743 873, careers@flawless-code.com
Opis del in nalog: - PROGRAMIRANJE FRONT END. V PROGRAMSKEM JEZIKU ANGULAR ALI REACT ALI VUE.JS. POZNAVANJE OZ. ZNANJE VSAJ ENE FRONT END TEHNOLOGIJE OZ. ORODJA. DELO POTEKA NA ZANIMIVIH MEDNARODNIH PROJEKTIH ZA FINANČNO INDUSTRIJO. LOKACIJA DELA CENTER MURSKA SOBOTA.

UE delovnega mesta oziroma dela: MURSKA SOBOTA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Drugi pogoji: NUDIMO: Najnovejšo računalniško in programsko opremo. Fleksibilen delovni čas. Dobro plačo. Strokovno uvajanje in mentorstvo. Delo od doma. Delo na zanimivih mednarodnih projektih. Omogočamo najboljši razvoj vaših potencialov in nadgradnjo kompetenc. Možnost napredovanja. Sodobno opremljeno, urejeno in prijazno delovno okolje. Priložnost za delo z izjemno ekipo ljudi. Odlično okolje za osebni in strokovni razvoj. Dinamično okolje v tehnološko naprednem podjetju. Številne dodatne ugodnosti. Lokacija dela center Murska Sobota.
Prijava je mogoča do: 25.05.2022

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/racunalnistvo-programiranje/vse-regije).
Oglas je objavljen
06.05.2022. ob 00:32
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
80 -krat