Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • POMOČNIK VODJE RAČUNOVODSTVA IN FINANC - M/Ž

POMOČNIK VODJE RAČUNOVODSTVA IN FINANC - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9472083

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL94893

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: POMOČNIK VODJE RAČUNOVODSTVA IN FINANC - M/Ž
Naziv delodajalca: ZDRAVILIŠČE ROGAŠKA-ZDRAVSTVO D.O.O.
Naslov delodajalca: Zdraviliški trg 9 , 3250 ROGAŠKA SLATINA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: TURNŠEK LUCIJA, 03 811 70 08, lucija.turnsek@rogaska-medical.com
Opis del in nalog: - OPRAVLJANJE KNJIGOVODSKIH IN RAČUNOVODSKIH AKTIVNOSTI V SKLADU S STANDARDI PODJETJA, KNJIŽENJE FINANČNIH IN RAČUNOVODSKIH DOKUMENTOV, PRIPRAVA VSEH RAČUNOVODSKIH DOKUMENTOV, PRIPRAVA VSEH DAVČNIH POROČIL, PRIPRAVA VSEH RAČUNOVODSKIH IZKAZOV ZA ZUNANJE IN NOTRANJE POROČANJE, IZVAJANJE PLAČILNEGA PROMETA, PRIPRAVA ZAHTEVANIH DOKUMENTOV ZA UPORABO ZNOTRAJ IN ZUNAJ PODJETJA, PREVERJANJE IN USKLAJEVANJE RAČUNOVODSKIH DOKUMENTOV, PRIPRAVA IN ANALIZA FINANČNIH IN RAČUNOVODSKIH POROČIL, SPREMLJANJE DAVČNIH IN RAČUNOVODSKIH NOVOSTI, OPRAVLJANJE DRUGIH DEL V SKLADU S STROKOVNIM PODROČJEM PO NAVODILU NADREJENE OSEBE.

UE delovnega mesta oziroma dela: ŠMARJE PRI JELŠAH
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 5 let
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno, računalniško oblikovanje - osnovno
Drugi pogoji: Nudimo delo v urejenem delovnem okolju. Na tem delovnem mestu se nudi možnost uvajanja sprememb, izboljšav, soodločanja... Poznavanje računovodskih standardov, zakonodaje (ZDDV, ZDDPO, ZdavP, ZGD...) za zagotavljanje pravilnega izvajanja delovnih nalog, računalniška pismenost (MS Office), programa SAOP predstavlja prednost pri izbiri kandidata. Zaželjena je komunikativnost, natančnost, organiziranost in odgovornost kandidata.
Prijava je mogoča do: 07.06.2022
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/racunovodstvo-revizija/vse-regije).
Oglas je objavljen
26.05.2022. ob 00:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
61 -krat