Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • RAČUNOVODJA - M/Ž

RAČUNOVODJA - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10652411

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
OU74271

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: RAČUNOVODJA - M/Ž
Naziv delodajalca: ANTANA ACCOUNTING, računovodske storitve in svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Barjanska cesta 70 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SADETSKA TETIANA, 030 332 959 , magelve@gmail.com
Opis del in nalog: - OBRAČUN PLAČ IN DRUGIH PREJEMKOV, KNJIŽENJE DOKUMENTOV, OBRAČUN IN ODDAJA DDV POROČIL, VODENJE BLAGAJNE, OS, OBRAČUN POTNIH NALOGOV, SPREMLJANJE OBVEZNOSTI IN TERJATEV, SVETOVANJE STRANKAM, SPREMLJANJE NOVOSTI S PODROČJA DAVČNE ZAKONODAJE, DRUGE NALOGE PO NAVODILIH NADREJENEGA.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 3 leta
Drugi pogoji: Iščemo računovodjo za delo v računovodskem servisu Antana Accounting d.o.o. v Ljubljani. Bruto plača je 1800 EUR oz. po dogovoru glede na predhodne izkušnje in obseg dela, ki ga je kandidat pripravljen prevzeti. Poleg tega nudimo prijetno delovno okolje, možnost nadgradnje znanj, redno zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 3 mesecev. Od vas pričakujemo samoiniciativnost, natančnost, odzivnost, odgovornost za svoje delo. Zaželeno znanje angleščine ali ruščine, ni pa nujno.
Prijava je mogoča do: 23.04.2023
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/racunovodstvo-revizija/vse-regije).
Oglas je objavljen
11.02.2023. ob 00:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
20 -krat