Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • RAČUNOVODJA - M/Ž

RAČUNOVODJA - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10805023

Osnovne informacije

Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Interna številka izdelka
OV76192

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: RAČUNOVODJA - M/Ž
Naziv delodajalca: MANTA SEŽANA PROIZVODNJA IN TRGOVINA, D.O.O.
Naslov delodajalca: CESTA NA LENIVEC 45, 6210 SEŽANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: FABJAN MOJCA, 057300574, mojca.fabjan@manta.si
Opis del in nalog: - SAMOSTOJNO VODENJE RAČUNOVODSTVA , POZNAVANJE SRS IN DAVČNE ZAKONODAJE, VODENJE FINANC Z IZVAJANJEM PLAČILNEGA PROMETA, IZDELAVA DDV OBRAČUNOV, DAVČNIH OBRAČUNOV IN RAČUNOVODSKIH IZKAZOV, OBRAČUN PLAČ IN DRUGIH PREJEMKOV IZ DELOVNEGA RAZMERJA IN DRUGIH POGODBENIH RAZMERIJ, VODENJE GLAVNE KNJIGE IN POMOŽNIH EVIDENC (OSNOVNA SREDSTVA, MATERIALNO KNJIGOVODSTVO …), SPREMLJANJE TERJATEV IN OBVEZNOSTI, IZDAJA IN KNJIŽENJE IZDANIH IN PREJETIH RAČUNOV, KNJIŽENJE RAZLIČNIH POSLOVNIH DOGODKOV, NADZOR NAD SKLADIŠČNIM POSLOVANJEM, LETNIM POPISOM IN MATERIALNIM OBRAČUNOM, SPREMLJANJE PREDPISOV S PODROČJA RAČUNOVODSTVA, FINANC IN DAVKOV, VODENJE KADROVSKIH EVIDENC IN EVIDENC S PODROČJA VARSTVA PRI DELU, UPORABA IZBRANEGA RAČUNALNIŠKEGA PROGRAMA (GOSOFT), RAZNA ADMINISTRATIVNA DELA.

UE delovnega mesta oziroma dela: SEŽANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 5 let
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zadovoljivo, govorjenje zadovoljivo, pisanje zadovoljivo, slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno
Drugi pogoji: Od kandidatov pričakujemo ustrezno usposobljenost in znanja za opravljanje delovnih nalog ter komunikativnost, odgovornost, natančnost in zanesljivost pri delu.
Prijava je mogoča do: 25.03.2023
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/racunovodstvo-revizija/vse-regije).
Oglas je objavljen
19.03.2023. ob 00:19
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
60 -krat