Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • RAČUNOVODJA - M/Ž

RAČUNOVODJA - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9468152

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL90340

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: RAČUNOVODJA - M/Ž
Naziv delodajalca: BISOL Group, elektro inženiring in svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Latkova vas 59 A, 3312 PREBOLD
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: KRALJ NINA, 03 703 22 66, nina.kralj@bisol.si
Opis del in nalog: - EVIDENTIRANJE POSLOVNIH DOGODKOV, S POUDARKOM NA FINANČNI ANALITIKI KUPCEV, OBRAČUN DAVKOV IN PLAČ, POROČANJE ZA POTREBE ZUNANJIH INŠTITUCIJ, SODELOVANJE Z ZUNANJIMI REVIZORJI, PRIPRAVA PODATKOV ZA POTREBE KONSOLIDACIJE, PRIPRAVA RAČUNOVODSKIH IZKAZOV.


UE delovnega mesta oziroma dela: ŽALEC
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 2 leti
Drugi pogoji: Od Vas pričakujemo: izobrazbo VI. ali VII. stopnje ekonomske smeri, vsaj 2 leti delovnih izkušenj v računovodstvu in financah, dobro ustno in pisno komuniciranje v angleškem jeziku, druge pomembne sposobnosti in kompetence, med katere sodijo: poznavanje programa Pantheon, poznavanje SRS, MSRP in davčnih predpisov, poznavanje obračuna plač, samoorganiziranost, sposobnost timskega dela, pripravljenost osvajanja novih znanj, natančnost, zanesljivost in odgovoren odnos do dela. Od skupine BISOL Group lahko pričakujete: dinamično delo v visokotehnološkem podjetju in v pozitivnem delovnem okolju, korektno in stimulativno plačilo, vezano tudi na dosežene rezultate, ustaljen 8-urni delovnik z dela prostimi vikendi, možnost osebnega in strokovnega razvoja, prijetno, stabilno in urejeno delovno okolje z energično ekipo v Latkovi vasi, organizirane družabne dogodke s sodelavci nekajkrat letno, toplo malico znotraj podjetja, interes po dolgoročnem sodelovanju. Če se Vaše sposobnosti ter ambicije skladajo z našo vizijo sodelovanja, bomo Vašega odziva zelo veseli.

Prijava je mogoča do: 22.06.2022
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/racunovodstvo-revizija/vse-regije).
Oglas je objavljen
25.05.2022. ob 00:23
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
29 -krat