SAMOSTOJNI RAČUNOVODJA - M/Ž

  • Šifra oglasa: 7979150
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaSAMOSTOJNI RAČUNOVODJA - M/Ž
Naziv delodajalcaDATA SKUPINA, poslovne storitve, d.o.o.
Naslov delodajalcaDunajska cesta 136 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateBUDNA EVAČIČ VANJA, 01 77 76 289, zaposlitev@data.si
Opis del in nalog
  • PLANIRANJE, ORGANIZIRANJE, VODENJE, IZVAJANJE IN NADZOR VSEH KNJIGOVODSKO
  • RAČUNOVODSKIH DEL DELOVNE SKUPINE (KNJIGOVODJA, ADMINISTRATOR), DOBRO POZNAVANJE ZAKONODAJE NA PODROČJU DELA, KOMUNICIRANJE IN SVETOVANJE STRANKAM (PREGLEDOVANJE POSLOVNIH REZULTATOV IN OPOZARJANJE STRANK), KONTIRANJE POSLOVNE DOKUMENTACIJE,IZDELAVA LETNIH POROČIL IN OBRAČUNOV, DRUGE NALOGE PO NAVODILU NADREJENEGA.
UE delovnega mesta oziroma delaLJUBLJANA
Trajanje zaposlitveNedoločen čas
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje3 leta
Znanje jezikovangleški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro, slovenski jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro, srbski jezik razumevanje zadovoljivo, govorjenje zadovoljivo, pisanje zadovoljivo
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - osnovno, računalniško oblikovanje - osnovno
Drugi pogojiProsimo vas, da prijave z življenjepisom in predstavitvenim pismom pošljete na naslov: zaposlitev@data.si. V zadevi elektronskega sporočila navedite: Razpis Samostojni računovodja.
Prijava je mogoča do28.11.2021
Poskusno delo6 mesecev
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.


Stik

Naslov
Parmova 32
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija