Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ADMINISTRATOR/KA - M/Ž

ADMINISTRATOR/KA - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9419586

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL54117

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: ADMINISTRATOR/KA - M/Ž
Naziv delodajalca: FRIGUS, trgovina, gradbeništvo, strojne instalacije in storitve, d.o.o.
Naslov delodajalca: Pivola 60 B, 2311 HOČE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SAKSIDA URŠKA, , frigusdoo.urska@gmail.com
Opis del in nalog: - PISANJE PONUDB, RAČUNOV, DOBROPISOV,..., VODENJE KNJIGE PREJETIH, IZDANIH RAČUNOV (V EXCELU ZA LASTNI PREGLED IN KONTROLO, RAČUNOVODSTVO JE ZUNANJE), VNOS PLAČIL, ORGANIZACIJA TER PREGLED PLAČIL, IZVAJANJE PLAČIL, DOSTAVA SORTIRANE DOKUMENTACIJE V RAČUNOVODSTVO, PISANJE DNEVNIKOV UR ZA ZAPOSLENE, PRIPRAVA UR IN OBRAČUNA ZA PLAČE, DA SE POŠLJE V RAČUNOVODSTVO, PISANJE POTNIH NALOGOV, PRIPRAVA POGODB ZA ZAPOSLENE, UREJANJE DOKUMENTACIJE ZA ZAPOSLITEV, ZA ZAVAROVANJE, ZA BANKO,... (TUDI TUJCEV), VSA OSTALA ADMINISTRACIJA KAR SE KADROVANJA TIČE (TUDI ZDRAVNIŠKI PREGLEDI, VPD, OCENA TVEGANJA,...), KOMUNIKACIJA S POSLOVNIMI PARTNERJI TER ZAPOSLENIMI, ORGANIZIRANJE SESTANKOV, PRIPRAVA POGODB ZA POSLOVNE PARTNERJE, NABAVA MATERIALA, ODVOZ MATERIALA NA OBJEKTE, ISKANJE SUBVENCIJ IN PRIPRAVA DOKUMENTACIJE ZA SUBVENCIJE, SKRB, DA SO UREJENI VSI PAPIRJI ZA DELO PODJETJA V TUJINI (NEMČIJA, AVSTRIJA).

UE delovnega mesta oziroma dela: MARIBOR
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: skrajšan delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 5 let
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zadovoljivo, govorjenje zadovoljivo, pisanje zadovoljivo, nemški jezik razumevanje zadovoljivo, govorjenje zadovoljivo, pisanje zadovoljivo
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno, računalniško oblikovanje - osnovno
Prijava je mogoča do: 25.05.2022
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/administracija/vse-regije).
Oglas je objavljen
13.05.2022. ob 00:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
49 -krat