Lahek rolator hodulja - Topro "Troja"

  • Cena: 70 
  • Šifra oglasa: 7401501
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Šentilj v Slovenskih goricah, Šentilj v Slovenskih goricah
Stanje: rabljeno

Več:

Lepo ohranjen visoko kakovosten, zelo lahek (7,1kg), ter napreden rolator. Norveškega proizvajalca Dolomite, model "Troja" s košaro, sedežem in držalom palice.
Okvir nosilne konstrukcije je modernega dizajna in je izdelan iz čvrste zlitine lahkega aluminija v temno sivi barvi, v kombinaciji s črnimi predeli iz trpežne umetne mase.

Rolator Troja združuje sodobne funkcije zasnove in prihaja iz novejše generacije rolatorjev. S sodobno oblikovanim stilom alu konstrukcije, ter z uporabnejšimi funkcijami nastavitve rolatorja. Je odličen, lahek, izvrstno okreten in hkrati nadvse stabilen pripomoček za oporo pri hoji starejšim osebam, ter vsem ostalim uporabnikom katerim hoja predstavlja večje breme in negotovost. Namenjen za uporabo na zunanjih površinah in v notranjih bivalnih prostorih.

Rolator je postavljen na štiri velika (200x35mm) kolesa izdelana iz trpežne poliuretanske gume. Na krmilnih ročajih ima nameščeni dve polno zaokroženi zavorni ročici, s funkcijo parkirne zavore (blokada koles). Pri vsaki zavori se nahaja kromiran šesterokotni regulacijski nastavek, s katerim se nastavlja moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev. Zavorni sistem je zelo uporaben saj je speljan po okvirju in tako ohranja elegantno obliko pripomočka, uporabnika pa ob tem ne ovira pri njegovi uporabi. Na obeh zadnjih kolesih sta nameščena nožna vzvoda namenjena za lažje premagovanje robnikov, pragov, ip.

Rolator Troja ima nameščena torej dva po višini nastavljiva (od 67 do 86cm višine), ter anatomsko oblikovana krmilna ročaja. Višina vsakega ročaja se regulira več stopenjsko. S pomočjo ergonomsko oblikovanega vijaka na vsaki strani se pritrjen ročaj sprosti za namen nastavljanja višine in nato se z istim vijakom enostavno pričvrsti na želeni stopnji višine.
Anatomski ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in komolec. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji.

Rolator ima med krmilnima ročajema nameščen udoben mrežast sedež za počitek. Na prednji strani pod sedežem ima rolator nameščeno črno mrežasto košaro, ki je enostavno snemljiva. Pri desnem krmilnem ročaju se nahaja še primežno držalo za pričvrstitev uporabnikove bergle ali sprehajalne palice.
V samem sedežu je speljana zanka katero se potegne navzgor in ta sprosti varnostni zatič, ter enostavno zloži rolator v njegovo pokončno-stoječe zloženo stanje za olajšan transport, ali optimalno hrambo ob neuporabi.

Ostale podrobnosti Topro Troja:
- širina sedeža= 43cm
- višina pozicije sedeža (nad podom)= 54cm
- skupna širina rolatorja= 61cm
- skupna dolžina= 65cm
- skupna višina (nastavljiva ročaja)= od 78 do 100cm
- premer krmilnega ročaja= 3,5cm
- prostor med krmilnima ročajema= 47cm
- skupna teža rolatorja= 7,1kg

Več informacij na 040/98-88-78
(možnost dostave po dogovoru)

Preostala aktualna ponudba izdelkov na spodnji povezavi:
https://www.bolha.com/trgovina/medropini

***zaradi trenutnih razmer Medropini s.p. obratuje sicer nemoteno, vendar z ozirom na upoštevanje preventivnih ukrepov, ki omejujejo širjenje virusa Covid-19.***

Stik

MEDROPINI, Rok Pirc s.p.
Naslov
Pot na Novine 2
Mesto in poštna številka
2212 Šentilj v Slov. goricah
Regija
Podravska
Slovenija
Lokacija oglasa Lahek rolator hodulja - Topro "Troja"
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa