Visoka terapevtska hodulja sprehajalnik, s podpazdušno oporo

  • Cena: 75 
  • Šifra oglasa: 2417119
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Podravska, Šentilj v Slovenskih goricah, Šentilj v Slovenskih goricah

Več:

Lepo ohranjena, zložljiva visoka štiri kolesna terapevtska hodulja - sprehajalnik, z mehko oblazinjeno podpazdušno podporo. Nemškega proizvajalca Ortopedia. Okvir hodulje je narejen iz čvrstega kromiranega jekla. Ima možnost 7-stopenjske nastavitve višine nosilne konstrukcije skupaj s krmilnima ročajema od 80-95cm.

Pripomoček za hojo Ortopedia je posebna hodulja, ki svojemu uporabniku omogoča da se lahko s svojimi rameni opre na njo. Namenjena za sprehajanje po notranjih bivalnih prostorih. Posebej zasnovana za uporabnike, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji, zaradi pojava artritisa ali možganske kapi in podobno. Čvrsta konstrukcija okvirja poskrbi za maksimalno stabilnost pri uporabi, njena oblika z različnimi možnostmi nastavitev pa spodbuja pravilno držo, ter ravnovesje uporabnika med hojo.

Nad svojo nosilno konstrukcijo ima nameščena dva edinstvena, udobno oblazinjena podpazdušna podpornika, ki sta nastavljiva po višini od 100-150cm višine (od tal). Podpornika se zaradi prilagodljivosti na potrebe vsakega posameznika vrtita še okoli svoje osi za 360°. Za njuno fiksacijo na točno določeno pozicijo postavitve pa se čvrsto pritrdita s posamičnima vijakoma, ki se nahajata pod vsakim oblazinjenim podpornikom ramen.
Oba nosilca podpornikov sta v svojem 360° krogu tudi brez stopenjsko po zamiku v levo in desno stran, torej posledično tudi po lateralnem zamiku (bolj narazen, ali bolj skupaj). Krmilna ročaja hodulje črne barve sta mehka in udobna na otip, notranja razdalja med njima znaša 50cm.

Vsa štiri kolesa (fi 125) hodulje so posamično nastavljiva po višini v 7 stopnjah, v sklopu 15cm, s korakom po 2,5cm. Vsako od koles ima svojo nožno zavoro. Zaradi možnosti nastavitve višine vseh koles, se lahko hodulji po potrebi nastavlja tudi naklon v vse smeri.

Hodulja sprehajalnik je izvrstno in enostavno zložljiva, ter takšna primerna za transport z osebnim vozilom, ali optimalno hrambo ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)

Ostale podrobnosti pripomočka Ortopedia:
- skupna širina= 55cm
- skupna dolžina= 62cm
- višina podramenskih opornikov (nastavljiva)= od 100-150cm
- višina nosilne konstrukcije (nastavljiva)= od 80-95cm
- prostor med krmilnima ročajema= 50cm
- prostor med zadnjima kolesoma= 44cm
- skupna teža hodulje= 12,4kg

Lokacija oglasa Visoka terapevtska hodulja sprehajalnik, s podpazdušno oporo
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa