Vrtljiv sedež za kopalno kad

  • Cena: 50 
  • Šifra oglasa: 7113392
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Šentilj v Slovenskih goricah, Šentilj v Slovenskih goricah
Stanje: rabljeno

Več:

Odlično ohranjen vrtljiv stol za kopalno kad, z odstranljivimi nasloni rok in hrbta. Priznanega nemškega proizvajalca Russka.
Vrtljiv sedež svojemu uporabniku za izvajanje njegove osebne higijene olajšuje uporabo kopalne kadi in predvsem varnejše prestopanje v kad in obratno. Priporočen je za uporabo vsem starejšim ljudem, ter osebam z omejeno gibalno zmožnostjo.

Konstrukcija nosilne konzole je izdelana iz čvrstega aluminija s praškastim premazom v beli barvi, prevlečenega s proti korozijskim slojem, ki je odporen tudi proti vodnemu kamnu.
Površina ergonomsko oblikovanega sedišča je izdelana iz visoko kakovostne protizdrsno teksturirane trpežne plastike. Na prednji strani s higiensko odprtino v obliki črke U, za olajšano izvajanje intimne nege. Na sedišču se nahajajo manjše luknje, ki služijo za odtekanje vode iz sedežne površine.

Na obeh straneh sedeža sta nameščena čvrsto izdelana naslona za roke, ki sta v celoti povezana na dno konzole nosilne konstrukcije sedeža in sta po potrebi tudi posamično odstranljiva iz sedeža. Tudi hrbtni naslon se lahko odstrani iz sedeža.
Na spodnji strani pod sedežem se na desni strani na dosegu roke nahaja ročica. Ročica ob uporabnikovem dvigu sproži varnostno sklopko, katera omogoči sedežu vrtenje v levo ali desno stran. Ob potegu ročice se sedež lahko zavrti v štirih korakih po 90° in v celotnem polnem 360° krogu okoli svoje osi.

Štiri nosilne cevi s protizdrsnimi natiki se namestijo na vrh robov kadi in tako zagotovijo stabilnost, ter varnost pri uporabi. Za maksimalno čvrsto pozicijo sedeža na kad, ima ta pod svojim sediščem nameščena še dva dodatna vijaka z belim zaščitnim pokrovom, katera se odvije vse do stika z notranjo steno kadi in tako maksimalno pritrdi na kad.

Vrtljiv stol se zaradi možnosti 2-stopenjske nastavitve širine nosilnih cevi prilega na večino pravokotnih kopalnih kadi standardnih dimenzij od 47 do 60cm širine. Preprost je za čiščenje, enostaven za namestitev brez orodja, ter po potrebi enostavno razstavljiv na več delov.

Ostale podrobnosti vrtljivega sedeža:
- velikost površine sedeža= 40x41cm
- širina hrbtnega naslona= 42cm
- višina hrbtnega naslona= 35cm
- skupna širina= 78cm
- skupna dolžina= 53cm
- prostor med naslonoma rok= 50cm
- višina naslonov rok= 18cm
- skupna teža= 4,4kg

Več informacij na 040/98-88-78
(možnost dostave po dogovoru)

Preostala aktualna ponudba izdelkov na spletni povezavi:
https://www.bolha.com/trgovina/medropini

***zaradi trenutnih razmer Medropini s.p. obratuje sicer nemoteno, vendar z ozirom na upoštevanje preventivnih ukrepov, ki omejujejo širjenje virusa Covid-19.***

(prva naslovna fotografija oglasa je simbolična)

Lokacija oglasa Vrtljiv sedež za kopalno kad
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa