Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Gardena Smart Sileno life robotska kosilnica 1250 set (19115-32)
  • Gardena Smart Sileno life robotska kosilnica 1250 set (19115-32)
  • Gardena Smart Sileno life robotska kosilnica 1250 set (19115-32)

Gardena Smart Sileno life robotska kosilnica 1250 set (19115-32)

Cena
1.807,99 €
Šifra oglasa: 8189154

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Funkcije
Kot nalašč za srednje velike trate, tudi s kompleksnimi oblikami
GARDENA smart SILENO life kosi trate do 750 m2 popolnoma samodejno, zanesljivo, enakomerno in brez proge.Brez težav se spopada z ozkimi, ozkimi prehodi. Polnilno postajo lahko postavite kamor koli brez skoraj nobenih omejitev.
Najtišji
58 db (A) od pametne življenjske dobe SILENO je za polovico manj kot pri modelih drugih proizvajalcev. Sploh ne boste opazili, da je tukaj.
Boljša navigacija
Funkcija CorridorCut omogoča robotu, da pokosi ozke prehode in celo slepe ulice, majhne le 60 cm. Ko doseže konec ulice, se robot samodejno obrne in odpelje nazaj.
Za vsako vreme
Vaše pametno življenje SILENO bo vaš osebni pomočnik na vrtu in bo svoje delo opravljal ne glede na vreme. Raven ali valovit teren, dež ali sijaj bo trata vedno odlično pokošena.
Nikoli ne zapuščajte svojega vrta
Brezplačna pametna aplikacija GARDENA, ki deluje v sistemih iOS, Android in v spletnem brskalniku, uporabniku omogoča popoln nadzor nad vrtom od kjer koli. Z le nekaj potezami prsta lahko v aplikaciji prikažete vse pomembne informacije in spremenite nastavitve vrtnih naprav. Udobno in praktično.
Hitra in enostavna namestitev
Asistent za programiranje vam bo pomagal namestiti pametno življenje SILENO. V intuitiven meni vnesite območje trate in želeni čas košnje, pomočnik pa pripravi načrt košnje za pametno življenje SILENO. Zapleteni izračuni ali programiranje niso potrebni. Seveda lahko ta načrt košnje po potrebi spremenimo ali prilagodimo.
SensorControl - za vas skrbi za travo
Pametni življenjski modeli SILENO so opremljeni tudi s funkcijo SensorControl: Inteligentni sistem košnje samodejno prilagodi delovni čas glede na stopnjo rasti trave.
Spot košnja: trava nora!
Funkcija točkovne košnje, ki povzroči, da se kosilnica spiralno giblje, omogoča, da pametno življenje SILENO popolnoma kosi težko dostopna mesta, na primer pod trampolinom in vrtnim pohištvom, ki za vas dela težko!
Ko piha mraz
Inteligentni senzor zmrzali zazna, ko se temperatura približuje ledišču, in ustavi košnjo, da zaščiti travnik. Ustrezne informacije prejemate tudi prek pametne aplikacije GARDENA.
Enostavno čiščenje
Zasnova GARDENA smart SILENO life pomeni, da je vodni curek iz vrtne cevi dovolj za odstranjevanje umazanije, prahu in ostankov trave iz ohišja, rezil in koles.
Tiho in varno
Omejevalni kabel prožno in zanesljivo omejuje območje košnje, tako da kosilnica deluje samo na predvidenem terenu.Izredno občutljivi senzorji trka zagotavljajo, da nobena ovira na vrtu ne ustavi robota. Takoj, ko stroj dvignete, drugi senzor takoj ustavi nože in tako prepreči morebitne poškodbe.
Varna povezava
Pametni prehod vsem pametnim sistemskim napravam GARDENA omogoča brezžično komunikacijo s pametno aplikacijo GARDENA. Stabilna in varna povezava je mogoča zahvaljujoč izjemno zmogljivi radijski tehnologiji. Dve integrirani anteni visoke moči zagotavljata stabilno in varno povezavo tudi na velike razdalje.
pametna robotska kosilnica za srednje velike trate do (1.250 m2), tudi s kompleksnimi oblikami
Nega trate je lahko tako preprosta! Zahvaljujoč sistemu SensorCut, GARDENA SILENO life ne pušča trakov na travniku, ampak zagotavlja uravnotežen vzorec košnje in odlično vzdrževano zelenico preproge. Primerno za trate do 1.250 kvadratnih metrov.Kompaktna in vodljiva robotska kosilnica zmore do 35 odstotkov naklonov, pa tudi ozke prehode in prehode. Življenje SILENO je pripravljeno v vsakem vremenu in je tako tiho, da ga skoraj ne slišite. Ko se konča, se samodejno vrne na polnilno postajo. Med namestitvijo vas pomočnik za programiranje vodi skozi meni in izračuna urnik košnje. Čas košnje lahko nastavite tudi prek aplikacije in ga prilagodite časom zalivanja pametnega vodnega računalnika. Brezžično omrežno komunikacijo z napravami zagotavlja pametni prehod, ki se prek obstoječega usmerjevalnika poveže tudi z internetom. Pametni prehod je tako jedro sistema, ki omogoča brezžično omrežno komunikacijo med vsemi pametnimi napravami GARDENA na vrtu in pametno aplikacijo GARDENA.
Podatki o izdelku
Št
19115-32
EAN:
4078500044141
Učinkovitost
Delovna uspešnost
1250 m² ± 20%
Sistem polnjenja
Samodejno
Največji naklon terena
35%
Izdelka
Zaslon
Srednji LCD zaslon
Ura
Da
Vrsta ročaja
Vgrajeno
Napajanje in polnjenje
Tip baterije
Litij-ionski
Standardni čas polnjenja
60 min
Standardni čas košnje z enim polnjenjem
65 min
Povprečna poraba energije pri največji uporabi
7 kWh
Motor in rezalni sistem
Sistem košnje
3 nagibna rezila
Višina reza, min-maks
20-50 mm
Širina reza
22 cm
Podatki o zvoku in hrupu
Stopnja hrupa
58 dB (A)
Varnostne lastnosti
Alarm
Da
PIN koda
Da
Dvižni senzor
Da
Senzor nagiba
Da
Montažni pribor
Mejna žica
250 m
Čevlji z visokimi petami
300 kosov
Mere
Dimenzije izdelka, D x Š x V
58x39x23 cm
Teža
7,3 kg
 
Reddot Design Award 2019: zmagovalec
Nagrada Red Dot Design Award je prestižna nagrada, ki jo od leta 1955 podeljuje Oblikovalski center Severno Porenje-Vestfalija v Essnu. Merila za ocenjevanje: stopnja inovativnosti, funkcionalnost, ergonomija, trajnost in ekološka združljivost.
Garancija 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.gardena.com/pl/produkty/pielegnacja-trawnika/robot-koszacy/smart-sileno-life-1250---zestaw/967845607/

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
27.10.2021. ob 00:43
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
46 -krat