Robotska kosilnica Gardena Sileno+ 2000 (4050-72)

  • Cena: 1.780,31 
  • Šifra oglasa: 7026529
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje: novo

Več:

Lastnosti
Idealno za velika in kompleksna območja
GARDENA SILENO + kosi velike trate popolnoma samodejno, zanesljivo, brez črt in enakomerno. Gladko obravnava ozke hodnike in prehode. Polnilno postajo lahko namestite prilagodljivo, skoraj brez omejitev.
Zelo tiha
Pri 60 db (A) SILENO + oddaja polovico hrupa v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev. Težko boste opazili njegovo prisotnost.
Za vse letne čase
SILENO + je vaš osebni pomočnik na vrtu. V dežju ali na soncu, ravno ali poševno. Tam, kjer se drugi borijo, za to poskrbi SILENO.
SensorControl - nadzoruje vse za vas
Modeli SILENO + so opremljeni tudi s funkcijo SensorControl: inteligentnim sistemom košnje, ki samodejno prilagodi čas košnje glede na rast trave.
Točkovno rezanje: spiralno rezanje!
Točkovno rezanje je posebna spiralna funkcija rezanja, zaradi česar je SILENO + idealen za težko dostopna območja, kot naprimer pod vrtnim pohištvom.
Varna in zdrava
Omejevalni kabel fleksibilno in zanesljivo določa območje košnje in zagotavlja, da robotska kosilnica kosi samo določena območja. Zelo občutljivi senzorji trka zagotavljajo, da robotska kosilnica ne bo ovirana na vrtu. Ko je robot dvignjen, drugi sklop senzorjev povzroči, da se rezila takoj ustavijo in se tako izognejo morebitnim poškodbam.
Zmogljiva robotska kosilnica za trate do 2000m²
Presenečeni boste, kako enostavna je lahko nega trate! Intuitivna uporaba GARDENA SILENO + drži travo na natančni višini in lahko uživate v svojem prostem času. Ko robotska kosilnica začne delovati, na trati ne ustvarja prog, temveč po zaslugi sistema SensorCut pušča popolnoma urejeno trato. Deluje tako tiho, da je skoraj nemogoče slišati, kako kosi travnik, preden se popolnoma samodejno vrne na polnilno postajo. Čas košnje je prosto nastavljiv, kar pomeni, da robotska kosilnica deluje le, kadar je to potrebno. Vaš novi vrtni pomočnik je dovolj pameten: S funkcijo SensorControl sami določite, kako pogosto in kdaj kositi. Tudi točkovna košnja je zelo koristna lastnost robotske kosilnice in je idealna za velike in kompleksne vrtove. Ta spiralna košnja vam bo pomagala pri košnji težko dostopnih površin, na primer pod pohištvom na terasi. Zahvaljujoč močnemu pogonu na zadnja kolesa se GARDENA SILENO + lahko spopade z neravnimi tereni in nakloni do 35 odstotkov. Uživajte v svojem času na vrtu zahvaljujoč SILENO + GARDENA.
Tehnične specifikacije
Št
4050-72
EAN:
4078500048774
Izvedba
Širina delovnega območja
2000 m² ± 20%
Sistem polnjenja
Samodejno
Največji naklon znotraj delovnega območja
35%
Izdelka
Informacijska plošča
LCD zaslon z nastavitvenim menijem
Časovnik
Ja
Tip ročaja
Integrirano
Moč in polnjenje
Tip baterije
Litij
Povprečni čas polnjenja
60 min
Povprečni delovni čas za vsako polnjenje
65 min
Rezalna enota
Sistem rezanja
3 vrtljiva rezila
Višina reza, min-maks
20-60 mm
Širina reza
22 cm
Emisije zvoka
Zagotovljena zvočna moč
60 dB (A)
Varnostne funkcije
Alarm
Ja
PIN številka
Ja
Dvižni senzor
Ja
Senzor prevračanja
Ja
Pribor za vgradnjo
Obodna žica
250 m
Kljukice
400 kosov
Rezervna rezila
9 kosov
Skupne dimenzije
Dimenzije izdelka, DxŠxV
62,7x50,9x24,8 cm
Teža
9,7 kg
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.gardena.com/it/prodotti/cura-prato/robot-raserba/robot-rasaerba-sileno-2000/967974407/

Spletna povezava:

Spletna povezava
Lokacija oglasa Robotska kosilnica Gardena Sileno+ 2000 (4050-72)
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa