Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Robotska kosilnica Gardena Sileno Life 1250 (15103-32)
  • Robotska kosilnica Gardena Sileno Life 1250 (15103-32)
  • Robotska kosilnica Gardena Sileno Life 1250 (15103-32)
  • Robotska kosilnica Gardena Sileno Life 1250 (15103-32)

Robotska kosilnica Gardena Sileno Life 1250 (15103-32)

Cena
1.648,99 €
Šifra oglasa: 8183284

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Lastnosti
Popolna izbira za srednje velike in zahtevne vrtne površine.
Kosilnica GARDENA SILENO life kosi popolnoma samostojno, zanesljivo, enakomerno in brez sledi koles. Z lahkoto premaguje ozka področja in prehode. Polnilno postajo lahko namestite skoraj povsod, praktično brez omejitev.
Je najtišja
SILENO life z 58 db(A), je v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev polovico manj hrupna. Komaj boste opazili, da je tam.
Je boljši navigator
Z uporabo funkcije CorridorCut vaša robotska kosilnica brez težav kosi ozke prehode in slepe poti do 60 cm. Na koncu slepe poti se robotska kosilnica samodejno obrne in kosi nazaj.
Deluje v vsakem vremenu
Vaša SILENO life je vaš osebni vrtnarski pomočnik, ki opravlja svoje delo v vseh vremenskih razmerah. Ne glede na to, ali navzgor ali navzdoldol, v dežju ali soncu - vaša trava bo vedno lepo pokošena.
Hitro in enostavno nameščeno
Programski pomočnik vam bo pomagal pri namestitvi vaše SILENO life. V intuitivni meni vnesite velikost vaše trate ter želene čase košnje in izračunal vam bo načrt košnje v skladu z delovanjem SILENO life. Zapletenih izračuni in programiranje niso potrebni. Seveda se lahko načrt košnje po potrebi spremeni ali prilagodi.
SensorControl - budno pazi namesto vas
Modeli SILENO life so opremljeni tudi s funkcijo SensorControl: inteligentni rezalni sistem samodejno prilagodi čas košnje na podlagi rasti trave.
Točkovna košnja: Zavrti me!
Funkcija točkovne košnje, spiralna košnja, naredi SILENO life idealno za težko dostopne površine kot so npr. pod trampolinom ali vrtnim pohištvom - kar vam prihrani naporno delo!
Zelo cool
Pametni senzor za mraz zazna temperature blizu točke ledišča in zaustavi načrt košnje, da zaščiti vašo trato.
Enostavno čiščenje
GARDENA SILENO life je konstruirana tako, da enostavno pršenje z vrtno cevjo, ohišje, rezila in kolesa temeljito osvobodi umazanije, prahu in ostankov trave.
Varna in zanesljiva
Mejni kabel določa območje košnje fleksibilno in hkrati zanesljivo - zagotavlja, da robotska kosilnica kosi samo določene površine. Izjemno občutljivi senzorji trka zagotavljajo, da se robotska kosilnica ne bo ustavila zaradi ovir. Če kosilnico dvignemo, drugi sklop senzorjev takoj ustavi rezila in tako prepreči poškodbe.
Zmogljiva robotska kosilnica za trate do 1250 m²
Robotska kosilnica GARDENA SILENO life je zasnovana posebej za težavnostne trate. GARDENA SILENO life je kot vse robotske kosilnice druižine SILENO neprimerljivo tiha – izjemno, le 58 dB (A). Vaših sosedov košnja ne bo vznemirjala, saj ne bodo slišali prav ničesar!
Polnilno postajo lahko namestite kjer koli na vašem vrtu. Odporna je na vse vremenske razmere, naj bo to dež ali sonce. SILENO life zagotavlja odlične rezultate košnje tudi na pobočjih do 35%. Kjer imajo druge kosilnice težavo, SILENO izjemno opravi svojo nalogo! SILENO je enostaven za nego, očistite ga lahko z vrtno cevjo.
Kot je opisano v navodilih, z mejno žico označite območje košnje, avtomatska kosilnica pa se na trati usmerja po vodilni žici. Ko opravite začetno namestitev, SILENO life zaživi in deluje samostojno glede na nastavljeni program košnje. Funkcija CorridorCut je posebej zasnovana za košnjo trate v ozkih območjih od 60 cm in težje dostopnih kotnih predelih. Vaš vrtni partner se zanesljivo loti tudi najožjih prostorov in najtesnejših kotov. Tipalo za zmrzal varuje vašo trato in ustavi košnjo, ko je temperatura blizu ledišča. Zahvaljujoč funkciji SensorControl lahko SILENO life izmeri rast trave in ustrezno prilagodi čas košnje. Seveda, to je GARDENA!
Tehnične specifikacije
Št. izdelka
15103-32
EAN koda:
4078500043830
Produktivnost
Delovno območje
1250 m² ±20 %
Polnilni sistem
Avtomatsko
Maksimalen naklon v delovnem območju
35 %
Izdelek
Nadzorna plošča
Medium LCD display
Timer
Da
Tip ročaja
Integrirano
Napajanje in polnjenje
Tip baterije
Li-Ion
Tipičen čas polnjenja
60 min
Povprečen čas košnje ob enem polnjenju
65 min
Povprečna poraba ob največji obrememnitvi
7 kWh
Motor in sistem rezil
Sistem košnje
3 pivoting razor blades
Višina reza, najmanj–največ
20-50 mm
Širina košnje
22 cm
Podatki o hrupu
Zagotovljen nivo hrupa
58 dB(A)
Varnostne funkcije
Alarm
Da
PIN koda
Da
Dvižni senzor
Da
Senzor nagiba
Da
Dodatna oprema za namestitev
Mejni kabel
250 m
Klini
300 kosi
Skupne mere
Velikost izdelka, D × Š × V
58 × 39 × 23 cm
Teža
7.3 kg
 
Reddot Design Award 2019: Winner
Nagrada za oblikovanje "Reddot design award" izvira iz leta 1955 in je sedaj ena izmed svetovno največjih in najprestižnejžih natečajev. Ocenjevalni kriteriji: izjemna in posebna kakovost, prepričljivost in odličnost designa.
Garanacija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.gardena.com/si/izdelki/nega-trate/robotske-kosilnice/sileno-life/967845207/

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
26.10.2021. ob 00:46
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
53 -krat