Selitveni servis kombidostava.com

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 2211632
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija ponudnika storitve: Osrednjeslovenska, Dol pri Ljubljani, Dol pri Ljubljani

Več:

Ker se zavedamo, da je selitev sama po sebi stresno opravilo, lahko le-to prepustite nam, saj s profesionalnim pristopom in izkušnjami zagotovimo hiter in enostaven selitveni servis. Selitev opravimo v naprej določenem časovnem roku po celotni Sloveniji. Strošek in čas sta najbolj pogosta razloga, zakaj se stranke raje odločajo za selitev, kot če bi to opravljali sami.

Selitveni servis Ljubljana. Selitveni servis poleg območja Ljubljane z okolico, opravljamo tudi po drugih krajih v Sloveniji. Nudimo selitve tako za posameznike, kot tudi za podjetja. Celoten selitveni servis opravimo s tovornimi kombi vozili ali manjšimi kamioni. Pri tem pomaga izkušena ekipa delavcev, ki skrbi da bo celotna storitev potekala profesionalno, hitro in učinkovito.

Kaj vključuje naš selitveni servis?

kompletna selitev stanovanja in njegove opreme,selitev pisarniških prostorov in podjetij,demontaža in montaža pohištva,skladiščenje,selitve računalnikov in druge pisarniške opreme,selitve pisarn,priklopi, odklopi in selitve gospodinjskih aparatov,kosovni odvoz odpadkov.

ZA PONUDBO POKLIČITE NA 040 558 091
ALI PIŠITE NA info@kombidostava.com