Starejša Panasonic 3.5" 1,44 MB disketna enota, model JU-226A033FC

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 5338283
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam starejšo Panasonic-ovo 3.5 palčno 1,44 MB disketno enoto, model JU-226A033FC. Reč sem dobil enkrat lanskega leta 2019 (verjetno mesec junij). Sem (vsaj) drugi lastnik. Ne vem ali deluje, ker nimam sistema/računalnika, kjer bi to lahko testiral zaradi nestandardnega priklopa (26-pinski IDC flex-flat kabel). Kam to paše pa nimam pojma – možno v nek PLC sistem. Prodaja se kot delujoča, vendar seveda vrnem denar, če se naknadno ugotovi, da ni izpravna. Že čaka na svojega novega lastnika.

Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: Panasonic
Model: JU-226A033FC
Revizija: J
Ostalo: K1 51303K121310
Tip: 3.5" disketna enota
Podatkovni vmesnik: 26-pinski IDC
Za v uporabo: PLC sistem
Napajanje: 5 V DC
Teža: 118,8 g

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Starejša Panasonic 3.5" 1,44 MB disketna enota, model JU-226A033FC
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa