Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro
  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro
  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro
  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro
  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro
  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro
  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro
  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro
  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro
  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro
  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro
  • BLAUPUNKT ESC808 električni skiro

BLAUPUNKT ESC808 električni skiro

Cena
479,90 €
Šifra oglasa: 3107247

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
Električni skiroji niso več samo radovednost. To sodobno električno vozilo je trenutno zelo priljubljena alternativa kolesom, skuterjem in avtomobilom. To je idealno prevozno sredstvo za prevoz v šolo ali delo.
Skiro ESC808 podjetja Blaupunkt je vozilo, ki mladim in odraslim omogoča, da se učinkovito gibajo po mestu, obenem pa zagotavljajo največji užitek v vožnji. Uporaba najkakovostnejših komponent in trajnega nerjavečega jekla, kot tudi številne inovativne rešitve, zagotavljajo dolgoročno trajnost in uporabnost vozila ter zmožnost pokrivanja velikih razdalj.

Praktičen in zmogljiv
ESC808 je opremljen s 350 W motorjem, ki omogoča skiroju, da doseže največjo hitrost 25 km / h. Krmiljenje s tremi hitrostmi (3 hitrosti) omogoča voznikom, da nadzorujejo svoj ritem in se prilagajajo svoji starosti in veščinam, zaradi česar je pot varnejša. Ergonomski volan ima gumijaste ročaje, zaradi česar je nadzor skiroja izjemno udoben in omogoča enostaven dostop do pospeševalne tipke in zavorne ročice za varno pospeševanje in zaviranje. Jasno čitljiv LCD zaslon prikazuje stanje napolnjenosti akumulatorja, trenutno hitrost in način vožnje, zvon pa opozarja druge udeležence v prometu, da se približujete. Namestitev prednjih in zadnjih LED luči izboljšuje varnost vožnje in povečuje vidno polje. Še več, skiro je viden tudi drugim ljubiteljskim aktivnostim na prostem. LED osvetlitev se enostavno aktivira s hitrim pritiskom na gumb "Mode".

Sodobno vozilo
Skiro ESC808 je opremljen s funkcijo za nadzor hitrosti, ki se samodejno vklopi, ko je konstantna hitrost 6 sekund ali več. Za izklop ga preprosto pritisnite na zavorno ročico ali gumb za pospeševanje. 8,5-palčna pnevmatska kolesa zagotavljajo visoko raven udobja pri vožnji in ne le na gladkih površinah. Zahvaljujoč dušenju vibracij se lahko skiro udobno nadzoruje na več ali manj neravnih cestah, kot tudi vožnja preko robnikov brez večjih težav. ESC808 je opremljen z zadnjo kolutno zavoro, zavorni pedal z E-ABS pa zagotavlja zanesljivost v izrednih razmerah in najkrajšo možno zavorno pot. Poleg tega takoj, ko uporabnik začne zavirati, začne zadnja LED-dioda utripati. Udobje in udobje zagotavlja tudi široka platforma z nedrsečo prevleko, zaradi katere lahko uporabnik vzdržuje udoben položaj za vožnjo.

Baterijo je mogoče odstraniti in zamenjati z rezervno baterijo ter tako podaljšati čas vožnje
Razdalja, ki jo je mogoče pokriti z enim polnjenjem akumulatorja 5,2 Ah, se giblje od 15 do 20 km, odvisno od obremenitve, vrste površine, na kateri potuje uporabnik, in temperature okolice. Novost, edinstvena na trgu e-mobilnosti, je možnost zamenjave baterije z rezervno, zaradi katere je razdalja, ki jo je mogoče pokriti na skiroju, dvakrat daljša. Zamenjava baterije je hitra in enostavna, lahko pa se polni tudi, ko je nameščena v skiroju ali ločeno po odstranitvi, saj ima neodvisno polnilno vtičnico. Baterija je nameščena znotraj trdne in stabilne vertikalne cevi, ki jo varuje pred poškodbami v nesreči.Čas, potreben za popolno polnjenje baterije, je približno 2 uri. Na voljo so nadomestne baterije (s transportno vrečo) z znakom ACE808. Največja obremenitev vozila je 120 kg. Mehanizem za zlaganje skiroja je izjemno preprost, tako da ga lahko preprosto zložite in ga s seboj vzamete s seboj na avtobus, podzemno železnico ali tramvaj. Posebno oblikovana ključavnica preprečuje, da bi se med vožnjo raztegnila.

Lastnosti:

Zamenljiva baterija
Sprednje in zadnje LED-luči
Zadnja zavora: disk zavore, zavora za blatnik (zavorna čeljust)
Opozorilni zvonec
Priročno zložljiva
LCD za prikaz hitrosti in napolnjenosti baterije
(8,5" )21,59cm napihljiva kolesa
Dodatna rezervna baterija ACE808 (EAN 5901750503511)

Tehnične lastnosti:

Motor: 350 W
Baterija: 36 V 5.2 Ah
Maks. hitrost: 25 km / h (3-stopenjski nadzor hitrosti)
Razdalja: 15-20 km (odvisno od teže voznika in vrste površine)
Maks. teža: 120 kg
Naklon: 15-20 stopinj
Tok napajanja: 42 V 2 A
Čas polnjenja: 2 uri

Dimenzije in teža:

Dimenzije: 1056 x 420 x 450/1186 mm (zložen / sestavljen)
Neto teža: 13,5 kg




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
22.01.2020. ob 01:38
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
856 -krat