Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • JUGOSLAVIJA 1980 - KUVERTA PRVEGA DNE FAUNA, KONJI, JAKAC

JUGOSLAVIJA 1980 - KUVERTA PRVEGA DNE FAUNA, KONJI, JAKAC

Cena
1 €
Šifra oglasa: 173289

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Fužine
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

OPIS PONUJENEGA:
Jugoslavija, ovitek prvega dne iz leta 1980.
Tema: fauna, konji, Božidar Jakac, umetnost.

STANJE/OHRANJENOST:
Dobro ohranjeno.

OGLED PONUJENEGA IN KONTAKT:
Ogled znamk/zbirk je možen po predhodnem dogovoru (1 teden prej) v Ljubljani, glede vseh ostalih informacij me lahko kontaktirate na: 041 487051.

NAČIN PLAČILA:
Kupec znamke prevzame osebno ali mu jih pošljem po pošti, v slednjem primeru kupec nosi stroške poštnine. Plačilo možno v priporočenem pismu, s poštno nakaznico ali kot nakazilo na osebni račun NLB. V primeru pošiljanja denarja v pismu, morebitno razliko vrnem v veljavnih slovenskih znamkah po nominalni vrednosti. prosim ne pošiljajte kovancev. Poštnino računam po veljavnem ceniku Pošte Slovenije (www.posta.si). Računam jo seveda samo enkrat, če več kupljenih »predmetov« pošljem skupaj. Vse pošiljke frankiram v celoti z znamkami.

REKLAMACIJE:
Upoštevam vse utemeljene reklamacije glede kakovosti kupljenih znamk, če menite, da ne ustrezajo opisu v oglasu. V izogib nesporazumom, mi predhodno pošljite vprašanja oz. me pokličite. Če kljub temu ne bi bili zadovoljni s kupljenimi znamkami, vam jih lahko zamenjam ali pa vam povrnem kupnino, vendar samo v primerih, ko znamke dokazano ne ustrezajo opisu. Torej reklamacij ne bom upošteval, če boste kupili npr. paket 50 raznih slovaških znamk in boste ugotovili doma, da vse znamke že imate v zbirki.

OSTALA PONUDBA:
Na Bolhi ponujam zelo malo, sicer pa nudim tudi ogromno drugih znamk in filatelističnega gradiva, predvsem zelo dobra ponudba znamk iz Jugoslavije in jugoslovanskih področij (na voljo vse osnovne znamke ju 1918-2000, vse znamke Vuje, Laibacha, okupacije Srbije, Gaete, stare Črne Gore, Bosne in Istre...). Dobra ponudba tudi ostalih evropskih držav, predvsem Bundesposta, Berlina, DDR, Švice, stare Slovaške, starih izdaj za Baltik, Francije, tematike… pošljem obširen seznam paketov, zbirk in ostalega po elektronski pošti. Lahko mi pošljete tudi svoje manjko liste.

Zemljevid

Oglas je objavljen
19.06.2022. ob 02:11
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
269 -krat