SLOVENSKO PRIMORJE, ISTRA – CELOTNA SERIJA

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 183980
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Fužine
Stanje: rabljeno

Več:

OPIS PONUJENEGA:
Slovensko primorje, Istra – celotna serija.

OGLED PONUJENEGA IN KONTAKT:
Ogled »predmetov« je možen po predhodnem dogovoru (en teden prej) v Ljubljani, glede vseh ostalih informacij me lahko kontaktirate na: 041 487051.

NAČIN PLAČILA:
Kupec znamke prevzame osebno ali mu jih pošljem po pošti. Pri pošiljanju po pošti kupec nosi stroške poštnine. Plačilo možno v priporočenem pismu, s poštno nakaznico ali kot nakazilo na osebni račun NLB. Pri pošiljanju denarja v pismu, morebitno razliko vrnem v veljavnih slovenskih znamkah po nominalni vrednosti. Prosim ne pošiljajte kovancev. Poštnino računam po veljavnem ceniku Pošte Slovenije (www.posta.si) in ne računam več od dejanske poštnine. Računam jo seveda samo enkrat, če več kupljenih »predmetov« pošljem skupaj. Vse pošiljke frankiram v celoti z znamkami.

REKLAMACIJE:
Upoštevam vse utemeljene reklamacije glede kakovosti kupljenih »predmetov«, če menite, da ne ustrezajo opisu v oglasu. V izogib nesporazumom, mi predhodno pošljite vprašanja oz. me pokličite. Če kljub temu ne bi bili zadovoljni s kupljenimi znamkami, vam jih lahko zamenjam ali pa, če nimam zamenjave, povrnem kupnino, vendar samo, če znamke dokazano ne ustrezajo opisu. Torej reklamacij ne bom upošteval, če boste kupili npr. paket 50 raznih slovaških znamk in boste ugotovili doma, da vse znamke že imate v zbirki ali da ste površno brali jasno napisan opis »predmetov«.

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa SLOVENSKO PRIMORJE, ISTRA – CELOTNA SERIJA
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa