Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Brezžične Bluetooth slušalke Original i20 TWS, prostoročno...

Brezžične Bluetooth slušalke Original i20 TWS, prostoročno...

Cena
24,98 €
Šifra oglasa: 2449133

Opis oglasa

Odprite pokrov polnilne postaje in slušalke se bodo samodejno povezale z vašim telefonom. Udobno si jih namestite v uho, z eno potezo zvišajte glasnost in uživajte v izredni kakovosti glasbe. En dotik in že se oglasite na klic, ki ga že dolgo pričakujete. Brezžične slušalke i20 TWS vam bodo ponudile še več drobnih presenečenj, s katerimi vas bodo preprosto navdušile.



Izboljšana baterija

V slušalkah Original i20 TWS je baterija s kapaciteto 35 mAh. Z njimi telefonirate ali poslušate glasbo kar do 3 ure. Velika baterija se nahaja tudi v polnilni postaji (300 mAh) in napolni slušalke v manj kot 2 urah.

                    

Odprite pokrovček polnilne postaje in ...

Polnilna postaja ni le priročno majhna, da jo spravite v vsak žep. Ko boste odprli pokrovček, bodo slušalke samodejno iskale povezavo z mobilnim telefonom. Če so slušalke že povezane, se bo na zaslonu telefona pokazalo pojavno okno in vas obvestilo o stanju baterije tako slušalk, kot polnilne postaje.



 

Funkcija Touch Control

Na slušalkah ni gumbov, v katere bi se zapletali lasje. Upravljali jih boste prek tehnologije Touch Control - v zgornjem delu slušalke je prostor, ki zazna vaš prst. S preprostim dotikom boste odgovorili na klic ali pavzirali glasbo, priklicali glasovnega asistenta, preskočili pesem ali poklicali zadnjo klicano številko.

                                                     

Z dotikom do Siri + TWS

Uporabljate glasovnega asistenta Siri? Priklicali jo boste tako, da se boste dvakrat hitro dotaknili slušalk. Med klicem bo se zvok prenašal na obe slušalki.



Priročna polnilna postaja

Baterijo slušalk polnite v polnilni postaji, tudi takrat, ko ni priključena v električno omrežje. Slušalke bodo v pripravljenosti zdržale do 120 ur. V manj kot dveh urah bodo baterije slušalke napolnjenje in pripravljene za telefoniranje ali poslušanje glasbe (do 3h). 



Učinkovita funkcija zmanjševanja šuma

Učinkovita funkcija zmanjševanja šumov okolice bo poskrbela, da boste nemoteno uživali v glasbi.



100 % združljivost z napravami Bluetooth

Za najboljšo izkušnjo prostoročnega telefoniranja bo poskrbela najnovejša tehnologija povezovanja Bluetooth 5.0, ki zagotavlja popolno povezavo z napravami, ki podpirajo povezovanje prek tehnologije Bluetooth.



Navodila za uporabo najdete na tej povezavi.
Garancija: 12 mesecev
Tehnične lastnosti: Doseg 10-15 m, Učinkovita funkcija zmanjševanja šuma okolice, Čas pogovora: 2 - 3 ure, Čas poslušanja glasbe: 2 - 3 ure, Čas pripravljenosti: do 120 ur, Bluetooth 5.0, Frekvenca: 2.402ghz -2.480ghz
Model: i20 Series
Paket vključuje: Polnilno postajo, Kabel USB za polnjenje, Navodila za uporabo, Dve Bluetooth slušalki
Prednosti: Odlična kvaliteta zvoka omogoča poslušanje glasbe, sprejemanje klicev, ogled filmov ipd, Preprosto povezovanje z mobilnim telefonom, Stanje baterije slušalk bo prikazano na vašem telefonu, Pametna povezava z mobilnimi telefoni, tablicami, prenosnimi računalniki ipd, Zapomnijo si povezavo z zadnjim telefonom in se samodejno povežejo, Ergonomsko oblikovana, udobna v ušesu, Pojavno okno kaže stanje baterije slušalke IN polnilne postaje

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
13.11.2019. ob 05:16
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
406 -krat