Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Brezžične Premium Bluetooth slušalke Linhu, Bluetooth 5.0

Brezžične Premium Bluetooth slušalke Linhu, Bluetooth 5.0

Cena
39,65 €
Šifra oglasa: 3132164

Opis oglasa

Udobno prileganje v ušesu, odlična kakovost zvoka in ergonomska oblika so le trije razlogi, da vas bodo brezžične slušalke Linhu navdušile. Poleg tega vas bodo prepričale majhne dimenzije in teža slušalk pa tudi priročna polnilna postaja, ki jo lahko pospravite kar v žep. 



Bluetooth 5.0

Tehnologija Bluetooth 5.0 ponuja popolno izkušnjo prostoročnega telefoniranja. Najboljše deluje, ko je med slušalkami in mobilnim telefonom največ 10 metrov.



Priročna polnilna postaja

Baterijo slušalk polnite v polnilni postaji, tudi takrat, ko ta ni priključena v elektriko. V dobri uri bodo baterije slušalke napolnjene in pripravljene za uporabo. Kar do 5 ur boste lahko neprekinjeno telefonirali ali uživali v glasbi. 



Ergonomska oblika

Pozabite na neudobne slušalke, ki padajo iz ušesa. Ali take, ki tiščijo. Brezžične slušalke Linhu med uporabo omogočajo visoko stopnjo udobja, saj so ergonomsko oblikovane. Vi se osredotočite na uživanje ob prijetnem telefonskem klepetu ali poslušanju priljubljenega glasbenega albuma.



Start | Stop | Pavza | Ponoven klic

Multifunkcijsko tipko na slušalki lahko uporabite za sprejemanje klica, prekinitev povezave, ponovno klicanje, zaustavite predvajanje glasbe in še in še. Ostane vam le še, da glasnost zvoka prilagodite na telefonu.



100 % združljivost z napravami Bluetooth

Za najboljšo izkušnjo prostoročnega telefoniranja bo poskrbela najnovejša tehnologija povezovanja Bluetooth 5.0, ki zagotavlja popolno povezavo z napravami, ki podpirajo povezovanje prek tehnologije Bluetooth.



Navodila najdete na tej povezavi.
Garancija: 12 mesecev
Tehnične lastnosti: Učinkovita funkcija zmanjševanja šuma okolice, Bluetooth 5.0, Doseg: ~10 m, Napetost: 3.4 V - 4.2 V, Napajanje: DC 5V, Baterija slušalk: 50mA, Čas pogovora: 4-5 ur, Kapaciteta baterije: 2200 mAh, Čas polnjenja: 1-2 uri, Stopnja vodoodpornosti IPX7
Paket vključuje: Polnilno postajo, Kabel USB za polnjenje, Dve Bluetooth slušalki, Dodatne silikonske nastavke za ušesa
Prednosti: Odlična kvaliteta zvoka omogoča poslušanje glasbe, sprejemanje klicev, ogled filmov ipd, Preprosto povezovanje z mobilnim telefonom, Pametna povezava z mobilnimi telefoni, tablicami, prenosnimi računalniki ipd, Zapomnijo si povezavo z zadnjim telefonom in se samodejno povežejo, Ergonomsko oblikovana, udobna v ušesu, Pojavno okno kaže stanje baterije slušalke IN polnilne postaje, Stanje baterije polnilne postaje je prikazano na zaslonu postaje

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
23.01.2020. ob 09:15
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
162 -krat