Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Brezžične slušalke TW50, Bluetooth 5.0, Touch Control, Roza

Brezžične slušalke TW50, Bluetooth 5.0, Touch Control, Roza

Cena
25,95 €
Šifra oglasa: 3434152

Opis oglasa

Želite poslušati glasbo med uživanjem v svojem najljubšem športu? Želite vzdržljive slušalke, ki jih lahko uporabljate več ur? Brezžične slušalke TW50 vas bodo navdušile. 

Ko jih boste vzeli iz polnilne postaje, se bodo v hipu povezale z mobilnim telefonom. Napredna tehnologija vgrajene antene bo poskrbela za stabilno povezavo s telefonom. Majhne slušalke bodo med uporabo še udobneje, ker boste lahko izbrali pravo velikost silikonskih nastavkov (priloženi).  

Slike so simbolične. Na voljo v roza barvi. Ostale barvne različice si oglejte tukaj.



Super kakovostna izdelava brezžičnih slušalk

Slušake so izdelane iz kakovostnih materialov, ki so bili posebej izbrani za zagotavljanje najboljše izkušnje ob uporabi.



Bluetooth 5.0

Tehnologija Bluetooth 5.0 ponuja popolno izkušnjo prostoročnega telefoniranja. Najboljše deluje, ko je med slušalkami in mobilnim telefonom največ 10 metrov.



Udobna uporaba

Pozabite na neudobne slušalke, ki padajo iz ušesa. Ali take, ki tiščijo. Brezžične slušalke med uporabo omogočajo najvišjo stopnjo udobja. Izberite pravo velikost silikonskega nastavka za še večje udobje. Vi se osredotočite na uživanje ob prijetnem telefonskem klepetu ali poslušanju priljubljenega glasbenega albuma.



Start | Stop | Pavza | Ponoven klic

S touch Control funkcijo slušalk  boste sprejeli klic, prekinili povezavo, ponovno klicali, zaustavili predvajanje glasbe ipd kar z dotikom. 



Priročna polnilna postaja

Polnilna postaja ni le priročno majhna, da jo spravite v vsak žep. Ko boste odprli pokrovček, bodo slušalke samodejno iskale povezavo z mobilnim telefonom. Baterijo slušalk polnite v polnilni postaji, tudi takrat, ko ta ni priključena v elektriko. V dobri uri bodo baterije slušalke napolnjene in pripravljene za uporabo.



Povežite z dvema napravama istočasno

Slušalki lahko povežete tudi z dvema napravama naenkrat in bližnjimi delite najljubšo glasbo.



100 % združljivost z napravami Bluetooth

Za najboljšo izkušnjo prostoročnega telefoniranja bo poskrbela najnovejša tehnologija povezovanja Bluetooth 5.0, ki zagotavlja popolno povezavo z napravami, ki podpirajo povezovanje prek tehnologije Bluetooth.



Navodila za uporabo najdete tukaj.
Garancija: 12 mesecev
Tehnične lastnosti: Frekvenca: 20 - 20000 Hz, Čas pripravljenosti: do 120 ur, Bluetooth 5.0, Doseg: ~10 m, Napajanje: DC 5V, Baterija slušalk: 50mA, Občutljivost mikrofona: 120 -+5db
Paket vključuje: Polnilno postajo, Kabel USB za polnjenje, Dve Bluetooth slušalki
Prednosti: Odlična kvaliteta zvoka omogoča poslušanje glasbe, sprejemanje klicev, ogled filmov ipd, Preprosto povezovanje z mobilnim telefonom, Slušalke lahko povežete z dvema telefonoma naenkrat, Pametna povezava z mobilnimi telefoni, tablicami, prenosnimi računalniki ipd, Zapomnijo si povezavo z zadnjim telefonom in se samodejno povežejo, Ergonomsko oblikovana, udobna v ušesu, Upravljanje z dotikom

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
04.02.2020. ob 02:53
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
188 -krat