Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Snežne verige 175/75-14, 9mm, Certifikacija Önorm V 5117 + Torba za...

Snežne verige 175/75-14, 9mm, Certifikacija Önorm V 5117 + Torba za...

Cena
19,98 €
Šifra oglasa: 1748439

Opis oglasa

Vas je strah sneženja, ko vozite? Snežne verige Carpriss 195/65-14 iz vrhunskega jekla so odlična izbira. Zaradi posebne tehnologije obdelave jekla, so izredno trpežne. Na zasneženi cesti boste povsem varni, saj bodo za dober oprijem skrbele 9 mm debele verige. Ponašajo se tudi s certifikatom Önorm V 5117. 

Zaradi premišljene zasnove s samoblokirnim sistemom za zapenjanje in barvno označenimi verigami jih boste preprosto namestili. Brez več urnega naprezanja - snežne verige Carpriss boste namestili v nekaj minutah. 

Dokler jih ne boste zares potrebovali, bodo shranjene v priročni torbici iz trpežnega blaga. V njej boste našli tudi rokavice, s katerimi boste svoje roke zaščitili pred umazanijo.



Poskrbijo za izreden oprijem na zasneženi cesti ali ledu

Za izreden oprijem poskrbijo kar 9 mm debele verige iz jekla vrhunske kakovosti. Snežne verige so homologirane s standardom ON V5117, ki zagotavlja visoko stopnjo varnosti.



 

Namestite v nekaj minutah

Ker uporabljajo samoblokirni sistem za zapenjanje so zelo enostavne za nameščanje. Montažo bodo dodatno olajšale tudi barvno označene verige. Priložena so tudi navodila za nameščanje.

                                   

Priročno pakiranje

Prejeli jih boste v torbici iz trpežnega blaga. Priložene so tudi rokavice, ki bodo vaše roke obvarovale pred umazanijo.
Kvaliteta: Q
Dodatne informacije: TÜV in CE certifikat
Premer pnevmatike (Col): 14
Višina pnevmatike (mm): 75
Širina pnevmatike (mm): 175
Pakiranje: 1 par verig, Rokavice, Navodila za namestitev

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
12.02.2018. ob 01:53
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
155 -krat