Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Capital Sports Azura X1 ergometer, Črna
  • Capital Sports Azura X1 ergometer, Črna
  • Capital Sports Azura X1 ergometer, Črna
  • Capital Sports Azura X1 ergometer, Črna

Capital Sports Azura X1 ergometer, Črna

Cena
197 €
Šifra oglasa: 7580953

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Capital Sports Azura X1 ergometer, Črna
Prostorsko varčen X-bike za učinkovito, ergometrično vadbo za krepitev kondicije, pospeševanje kurjenja maščobe ali boljše delovanje sklepov. Nastavljiva višina, izjemno širok sedež s 7. pozicijami, naslonjalo za hrbet in ročaji za udobno sedenje; primeren za osebe s telesno težo do 120 kg in višino do 1,90 m. 4 kg težak vztrajnik z 8-stopenjsko nastavljivim uporom. Priložen vadbeni računalnik, ki prikazuje hitrost, razdaljo, čas in porabljene kalorije. X-bike Azura X1, podjetja CAPITAL SPORTS, je vadbena naprava številka ena, ki je namenjena učinkoviti in ergometrični vadbi za zviševanje kondicije in oblikovanje telesa. Zaradi svoje teže vztrajnika (4 kg) in osmih stopenj težavnosti, si boste vadbo vedno lahko prilagodili svojim željam. To je idealno za zviševanje vzdržljivosti, kurjenje maščob ali boljše delovanje sklepov! Za udobno vadbo bo poskrbel izjemno širok sedež, ki ga lahko v sedmih stopnjah idealno prilagodite lastnim potrebam. Dodatno udobje nudijo ročaji na sedežu in nastavljivo naslonjalo, ki ga lahko namestite visoko ali nizko. S pomočjo tristopenjsko nastavljivim položajem, Azura X1 omogoča vadbo vsem s telesno višino do 1,90 m. Da boste lahko svoj napredek natančno spremljali, ima X-bike Azura X1, podjetja CAPITAL SPORTS, na voljo pregleden vadbeni računalnik. Na njem bodo prikazani podatki o hitrosti, prevoženi razdalji, času in porabljenih kalorijah. Dva senzorja v ročajih neposredno merita utrip, ki se prikazuje na vadbenem računalniku. Po vadbi lahko X-bike enostavno zložite in ga prostorsko varčno shranite. Na dnu so nameščena tudi koleščka, ki olajšajo premikanje naprave. X-bike je dobavljen kot montažni set, ki ga sestavite v približno 30 minutah. Dostopne različice: črna z ročaji na sedežu, črna brez ročajev na sedežu (izdelek št. 10030161), bela z ročaji na sedežu (izdelek št. 10030162), bela brez ročajev na sedežu (izdelek št. 10030163)
 
Vrhunske lastnosti
* Ergometričen X-bike za učinkovito izboljševanje kondicije, pospešitev kurjenja maščob in boljše delovanje sklepov * 4 kg vztrajnik z 8-stopenjsko nastavljivo težavnostjo za prilagoditev individualni zmogljivosti * Vadbeni računalnik, ki prikazuje hitrost, čas, razdaljo, porabljene kalorije in celotno prevoženo razdaljo * 3 vadbeni položaji, primerno za osebe s telesno višino do 1,90 m * Zložljiv - prostorsko varčno shranjevanje
 
Podrobnosti o artiklu
* Ekstra širok sedež za udobno sedenje * Dodatni ročaji na sedežu * V dveh nivojih nastavljivo naslonjalo (visoko in nizko) * Senzorji utripa v ročajih na krmilu * V 7. stopnjah, po 2 cm, nastavljiva višina sedeža * Nosilnost: do 120 kg * Napajanje vadbenega računalnika: 2 x AAA baterija (baterije niso priložene v paketu)
 
Vsebina pošiljke
* 1 x X-bike (montažni set) * 2 x AAA baterija * 1 x navodila za uporabo
 
Dimenzije
* Dimenzije (sestavljen): cca 51 x 134 x 45 cm * Dimenzije (zložen): cca 51 x 102 x 108 cm * Teža: cca 20 kg
 
Proizvajalec
Capital Sports
 
Garancija
36 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
25.07.2021. ob 01:07
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
41 -krat