Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Sony Alpha 7 II + 28-70mm Objektiv - Kit - ILCE-7M2K + dod. baterija
  • Sony Alpha 7 II + 28-70mm Objektiv - Kit - ILCE-7M2K + dod. baterija
  • Sony Alpha 7 II + 28-70mm Objektiv - Kit - ILCE-7M2K + dod. baterija
  • Sony Alpha 7 II + 28-70mm Objektiv - Kit - ILCE-7M2K + dod. baterija
  • Sony Alpha 7 II + 28-70mm Objektiv - Kit - ILCE-7M2K + dod. baterija
  • Sony Alpha 7 II + 28-70mm Objektiv - Kit - ILCE-7M2K + dod. baterija
  • Sony Alpha 7 II + 28-70mm Objektiv - Kit - ILCE-7M2K + dod. baterija

Sony Alpha 7 II + 28-70mm Objektiv - Kit - ILCE-7M2K + dod. baterija

Cena
990 €
Šifra oglasa: 6168680

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Idrija, Godovič
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Aparat je star tri leta in zelo malo oporabljen. cca 3000 posnetkov
V brezhibnem stanju.

Poglej tudi: https://www.bolha.com/za-minolto-sony/objektiv-sony-fe-70-300mm-f-4.5-5.6-g-oss-e-mount-sel70300g-oglas-6168759
Komplet za samo 1.900 €

Opis:
Fotoaparat Alfa 7 II serije E s senzorjem polnega formata s 5-osnim stabilizatorjem slike zagotavlja osupljivo kakovost slike in svobodno fotografiranje. Odkrijte popolnost polnega formata in žepne velikosti ter stabilnost za vse.

5-osni stabilizator slike
Fotoaparat α7 II vam nudi znatno več ustvarjalnih možnosti, saj med fotografiranjem in snemanjem iz roke odpravlja pet učinkov tresenja fotoaparata. Izjemno učinkovita 4,5-stopenjska izravnava omogoča zanesljivo povečavo oddaljenih predmetov, podrobne bližinske posnetke, snemanje nočnih prizorov itd. z najmanjšo zamegljenostjo zaradi tresenja fotoaparata.

Združljivost s številnimi pritrdljivimi objektivi
Novi 5-osni stabilizator slike omogoča neprekosljivo svobodno fotografiranje iz roke z več različnimi pritrdljivimi objektivi. Kratka hrbtna razdalja fotoaparata α7 II serije E omogoča uporabo več objektivov.


Samodejno optimiranje za vsak objektiv α
Z veseljem uporabljajte najljubše objektive serij E in A, saj α7 II analizira podatke iz objektiva, da opitmira prikaz in 5-osni stabilizator slike glede na nameščeni objektiv. Ko uporabljate objektive serije E z optičnim stabilizatorjem (OSS), α7 II združi najboljše lastnosti stabilizatorjev slike objektiva in fotoaparata.

Samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem z objektivi serije A
α7 II omogoča samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem središča, tudi kot je nameščen objektiv serije A prek adapterja z nastavkom LAEA3 (LA-EA1). Zato lahko izkoristite prednosti širokega območja samodejnega ostrenja, hitre odzivnosti, učinkovitega sledenja in visoke optične zmogljivosti objektivov serije A.

Visokozmogljivo hitro hibridno samodejno ostrenje
Izboljšani sistem za hitro hibridno samodejno ostrenje zagotavlja izjemno hiter odziv, zelo natančno predvidevanje in pokritost širokega območja za vedno zanesljivo samodejno ostrenje in sledenje. Neverjetno hitri sistem samodejnega ostrenja fotoaparata polnega formata (30 % hitrejši kot pri α7) natančno predvideva gibanje predmeta za zanesljivo sledenje.

CMOS-senzor Exmor™
Slikovni senzor zagotavlja čudovite slike od roba do roba in osupljivo ločljivost s 24,3 milijona slikovnih pik. Privoščite si nizko stopnjo šuma, izjemno širok dinamični razpon ter neverjetno bogate in prefinjene barve. Sonyjeve edinstvene inovacije podrobnosti reproducirajo tako pristno, da so vsi prizori neverjetno resnični.

Mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X™
BIONZ X z izjemno hitro obdelavo zagotavlja pristno reprodukcijo tekstur in podrobnosti, kot jih vidi človeško oko. Skupaj s sprednjim čipom LSI, ki pospešuje obdelavo, omogoča naravnejše podrobnosti, pristnejše slike, bogatejše stopnjevanje odtenkov in nižjo stopnjo šuma pri snemanju fotografij ali videoposnetkov.

Trpežno ohišje iz magnezijeve zlitine
Neverjetno kompaktno in lahko ohišje je dovolj trdno, da zmore napore terenskega fotografiranja. Notranja struktura, zgornji in sprednji pokrov so izdelani iz trpežne magnezijeve zlitine, zato je ohišje lahko, uporaba pa učinkovita in zanesljiva.

Izboljšana držalo in sprožilo
Oblika in višina držala omogoča zanesljivejši oprijem fotoaparata, tudi ko je nameščen večji objektiv. To omogoča tudi zanesljivejšo uporabo sprožila in drugih gumbov. Sprožilo je tudi drugačne oblike in premaknjeno naprej, kar omogoča naravnejše fotografiranje z nanj tresenja fotoaparata.

Sledenje s samodejnim ostrenjem
Premikajoče se predmete lahko enostavno izostrite z izboljšanim samodejnim ostrenjem z zaklepom, ki analizira še več podatkov prizora in zagotavlja uporabo optimalne točke samodejnega ostrenja za tekoče in zanesljivo samodejno ostrenje. Sonyjeva edinstvena tehnologija za analizo sliko znatno izboljšuje možnost zaznavanja in sledenja premikajočim se predmetom.

Natančno dodelani gumbi
Gumbi so dodelani za intuitivno upravljanje in takojšnjo prilagoditev parametrov med spremljanjem prizorov skozi iskalo. Sprednji in zadnji gumbi so natančno dodelani in nameščeni tako, da omogočajo enostavnejše in učinkovitejše prilagajanje. S svojimi zmogljivostmi presega druge modele serije α7.

Enostavna prilagoditev gumbov
S prilagodljivimi gumbi lahko snemate na svoj način, saj so pogosto uporabljene funkcije dodeljene prilagodljivim gumbom po vaši izbiri. Katerokoli od 56 funkcij lahko enostavno dodelite 10 gumbom za hitrejše in intuitivnejše upravljanje ter priročno uporabo.


Tehnične lastnosti:
ZDRUŽLJIVOST OBJEKTIVA: Sonyjevi objektivi serije E
VRSTA SENZORJA: 35 mm
VRSTA SENZORJA: 35 mm CMOS-senzor Exmor™ polnega razpona (35,8 x 23,9 mm)
ŠTEVILO SLIKOVNIH PIK (DEJANSKIH): 24,3 milijona slikovnih pik
OBČUTLJIVOST ISO (OZNAKA ZA PRIPOROČENO OSVETLITEV): ISO 50–25600
ČAS DELOVANJA BATERIJE (FOTOGRAFIJE): Do 350 posnetkov
VRSTA ISKALA: 0,5-palčno elektronsko iskalo (barvno)
VRSTA MONITORJA: 3,0-palčni LCD-zaslon TFT

Priloženo:
Akumulatorska baterija NP-FW50
Kabel mikro USB
Napajalni kabel
Naramni pašček
Omrežni napajalnik
Pokrov ohišja
Pokrovček nastavka za dodatno opremo
Pokrovček okularja
Dimenzije:
(ŠxVxG): 126,9x95,7x59,7 mm

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
04.08.2021. ob 09:07
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
2512 -krat