19 raznoraznih spajkalnih konic od različnih spajkalnikov

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 419800
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam 19 spajkalnih konic, različnih dimenzij od raznoraznih spajkalnikov. 7 konic je popolnoma nerabljenih, torej so še lepe, 4 so bile malce rabljene, ostalo ima pa že kar neko kilometrino za sabo. Vsaj po videzu sodeč. Spajkalne konice so od starejših spajkalnikov (nekateri tudi več 10-letij stari), od katerih pa žal ne vem. Rad bi prodal vse konice v kompletu, lahko pa tudi posamično/v paru npr. V tem primeru je okvirna cena/kos navedena v drugi zaporedni sliki (razpredelnici) v oglasu. Tam so tudi vse dimenzije navedene drugače. Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Več visoko-ločljivostnih posnetkov o prodajanem pa se nahaja na spodnjih povezavah:
http://shrani.si/f/3W/Ig/9hAMIMA/10.jpg
http://shrani.si/f/20/yL/4yEm6shy/11.jpg
http://shrani.si/f/9/Bj/2qNYEmp/12.jpg

OPOMBA: Na sliki v oglasu kjer so navedene dimenzije (zunanja dolžina) je interval mišljen kot celotna dolžina v razmerju z ožjim delom (tam kjer se konica zooža).

OPOZORILO: Konici s št. 5 in 6 sta bili žal že uspešno prodani, naj Vas slika-e ne zavede-jo. Ostale so pa še na voljo.

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko:
http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/
http://diler.si/postaslovenije.php
ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa 19 raznoraznih spajkalnih konic od različnih spajkalnikov
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa