220 V AC 450 W odspajkalna postaja na vroči zrak (V OKVARI !)

  • Cena: 15 
  • Šifra oglasa: 3072902
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: poškodovano/pokvarjeno

Več:

Prodam okvarjeno vtično 220 V AC 450 W odspajkalno postajo na vroči zrak. Reč je verjetno kakšne 3 leta stara-rabljena. V okvari je (vsaj sumim da) vhodni del elektronike (PCB vezje; Slika 10 v oglasu). Potrjeno je brezhiben še grelec, motorček (za regulacijo pretoka zraka), vhodni napajalni kabel in LCD zaslon (s pripadajočim vezjem). Oba potenciometra z rdečo LED diodo sta oz. so tudi izpravni. Mogoče je tiristor problematičen. V preteklosti sem že menjal oba napetostna tranzistorja (T1 in T2 oznaka na vezju; MJE13003 prvotno) z močnejšima.

Kozmetično je postaja odlično ohranjena, ohišje nič ni kaj polomljeno ali stopljeno, kabel nič precvikan, itn. Pride še v pripadajoči prvotni vrečki z mehurčki uporabniškim priročnikom v Angleščini in Kitajščini in papirnatim logičnim diagramom (za uspešno popravilo). Zadevo sem uporabljal predvsem za odstranjevanje BIOS čipov iz matičnih plošč za prenosne računalnike. Uporabno za rezervne dele k obstoječi postaji ali za popravilo. Že čaka na svojega novega lastnika. Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: Neznano
Model: GJ-8018LCD
Material: Trda plastika
Barva: Črna
Napajalna napetost: 220 V izmenično ~ 50 Hz
Primarni (maksimalni) tok: 2,5 A
Moč delovanja: do 450 W
Maksimalna temperatura zraka: 450 °C
Napajalni vtikač: EU 2-polni
LED indikator: Da, 2 (rdeča)
LCD prikaz: Da (za temperaturo)
Število gumbov: 1 (vklop/izklo)
Nastavljanje pretoka zraka: Da
Nastavljanje temperature zraka: Da
Za odlotavanje: SMD, SOIC, PLCC, BGA, itn.
Velikost (dimenzije): 300 x 42 (-64) x mm (D x Š)
Velikost (dimenzije) vhodnega-napajalnega kabla: 1600 x 6 mm (D x Š)
Teža: ~ 416 g (vse skupaj)

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa 220 V AC 450 W odspajkalna postaja na vroči zrak (V OKVARI !)
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa