Paketna, odmična ali grebenasta močnostna stikala, tip 0-1

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 4311350
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: novo

Več:

Prodam dva kosa paketnih, odmičnih, stopenjskih ali grebenastih močnostnih stikal, tipa 0-1. Sem prvi lastnik in ju imam že precej let. Nova, nerabljena praktično, hranjena v vrečki v omari. Eno 0-1 stikalo ima 6 priključnih točk, drugo pa pa samo dve. Cena za prvega je 5 €, za drugega 8 €. Že čakata na svoje nove lastnike.

Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

OPOMBA: Na slikah v oglasu je tudi 1-2-3 tip stikala, a sem vse že žal uspešno prodal. Dva 0-1 tip pa še ostajata.

Tehnične podrobnosti (za 0-1 tip):
Znamka, proizvajalec: Iskra
Model/Tip: N16 301 B, CEE 24 VDE 0630
Ui = 500 V ~
Ith = 25 A pri 2,5 mm2 in 16 A pri 1,5 mm2
Standardi: IEC 408, IEC 337-1, VDE 0660
Ostali podatki:
- AC1 = 16 A, 500 V
- AC11 = 10 A, 500 V
- 500 V ~
- AC3 5,5 kW 3x 380 V
- AC3 1,5 kW 220 V
- 16 (12) A / 380 V ~
Teža: 60 g (eden)

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Paketna, odmična ali grebenasta močnostna stikala, tip 0-1
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa