Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PEG PEREGO Prima Pappa Follow me Ice stolček za hranjenje
  • PEG PEREGO Prima Pappa Follow me Ice stolček za hranjenje

PEG PEREGO Prima Pappa Follow me Ice stolček za hranjenje

Cena
135,90 €
Šifra oglasa: 1829548

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
Prima Pappa Follow me je nova, izboljšana verzija najbolj slavnega stolčka za hranjenje vseh časov. Majhen in lahek stolček za hranjenje, ki ponuja vse lastnosti in kvalitete večjih. Že v prvih dneh življenja novorojenčka ga lahko uporabite kot udoben ležalnik, kmalu pa bo postal praktičen stolček za hranjenje. Sčasoma se pladenj lahko odstrani in stolček bo služil kot pravi stol, na katerem bo otrok enakovredno sedel za mizo. Zaradi nove lastnosti - štirih koles - ga lahko prosto premikate po prostoru. Skladen je s pravkar izdanim novim Evropskim varnostnim standardom EN14988:2017.

Ležalnik
Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala omogoča, da stolček postane ležalnik, primeren za uporabo od rojstva dalje. Tako dojenčku sprostitev ob sladkih sanjah ne uide.

Stolček za hranjenje
Ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj in z veseljem se vam bo za mizo pridružil kot enakovreden član.



Izjemno prilagodljiv
Nastavljiv po višini v 7 položajev; ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj in z veseljem se vam bo za mizo pridružil kot enakovreden član. Hrbtno naslonjalo lahko nastavite v 5 položajev do ležečega naklona, medtem se sedež premika naprej in stolček spreminja v udoben ležalnik. Počivalo nog je nastavljivo v 3 položaje.

Vedno udoben
Mehko oblazinjen anatomski sedež s 5-točkovnim varnostnim pasom, nastavljivim po višini, ki sledi rasti vašega otroka. Anatomsko varovalo omogoča najvišjo raven varnosti, tudi ko je otrok še novorojenček

Vzdrževanje
Prevleka se enostavno čisti z vlažno krpo. Dvojni pladenj se enostavno odstrani, primeren je za pranje v pomivalnem stroju.


Shranjevanje
Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno. Pospravite ga lahko v vsako špranjo ali brez težav odnesete kamorkoli.




Lastnosti:

Nastavljiv po višini na 7 različnih položajev
Hrbtno naslonjalo nastavljivo v 5 položajev
Naslon za noge nastavljiv v 3 položaje
Enostavno čiščenje
5 točkovni varnostni pas

Dimenzije in teža:

Dimenzije: 75,5 x 55 x 104,5 cm
Teža: 7,6 kg




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
24.05.2020. ob 23:45
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
792 -krat