ABRAHAM - NAJEM NAPIHLJIVEGA ZNAK 50 LET

  • Cena: 50 
  • Šifra oglasa: 2224052
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija ponudnika storitve: Savinjska, Celje, Celje

Več:

Izposojamo 5,5 metra visok napihljiv znak 50, ki je lahko v središču abrahamovskega praznovanja in oznanjuje tako velik dan, kot je okrogel rojstni dan! Je idealno za fotografiranja celotne družbe, saj služi kot čudovito in posebno ozadje. Prav tako je zaradi svoje rumene barve vidno že od daleč in naznanja kraj praznovanja prav vsem.
Primerno je za obletnice in praznovanje Abrahama, odlično nadomesti mlaje in tradicionalne navade zamenja z modernim in unikatnim pristopom.
Zagotovo bo navdušil goste.

Dostavite ga lahko sami - je zelo majhno in prevozno v osebnem avtomobilu. Za dostavo pa seveda poskrbimo tudi mi. V radiju 15 km okrog Celja je le ta brezplačna.

Ob najemu dobite vsa navodila za postavitev 50ke, zaščitno podlogo, kline za pritrditev ter puhalnik. Poskrbeti morate le za dovolj velik prostor in dostop do elektrike. Napihljiva atrakcija se postavi v zgolj treh minutah, postavi pa jo lahko en človek sam.

Za en dan znaša cena najema samo 50€! , nudimo pa popuste tudi, če bi jo želeli imeti več dni skupaj. Zagotavlja atraktivnost in kar je najboljše je NOVO in EDINSTVENO - narejeno po meri! Edino daleč na okrog!

Najdete nas lahko tudi na fb @ Marcellus Napihljiva Atrakcija.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na email naslovu ali telefonu.