Kritina na klik, majhni nakloni, kovinska streha, Rabek

  • Cena: 16,59 
  • Šifra oglasa: 2044227
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Jugovzhodna Slovenija, Mirna Peč, Poljane pri Mirni Peči
Stanje: novo

Več:

Kovinska kritina, Bratex Rabek je kritina za najmanjše naklone streh. Ponujajo tudi zelo moderen izgled. Brez vidnega vijačenja.
Montaža pri kritini na klik, je hitrejša in enostavnejša,saj jo preprosto samo pohodimo na spoju, da se združi s sosednjo ploščo v trajen stik. Druga rešitev je kritina na šiv, kjer je potrebno po združitvi spoj zašiti oziroma sfolcati. Tako nastane vodotesen spoj tudi za povsem ravne strehe.
Kritine na klik in šiv so zelo primerne za nadstreške avtomobilov, nadstreške za stroje, gospodarske objekte, kmetijske objekte. Glede na moderno obliko profilov pa jih uporabljajo tako projektanti in arhitekti pri snovanju sodobnih objektov, saj združujejo tradicijo in sodobno tehnologijo.

Kovinske kritine na klik so zelo lahke verjetno ena izmed najlažjih materialov kritin na trgu, zato so primerne za strehe z malimi nakloni, starejše zgradbe s slabšo konstrukcijo, vetrovna območja, strehe z velikimi razponi…

Masa kritin je okoli 4-5 kg po m², to je kar desetkrat manj, kot pri betonskih ali opečnih kritinah.

Vse kritine so dobavljive tudi s filcem proti kondenzu, za objekte, kjer ni možno zagotoviti zračnega mostu.

Na izbiro imamo preko 40 različnih barv in tudi kvalitet. Uporabljamo samo pločevino iz evropskih jeklarn (VoestAlpine, SAAB, RUUKKI, ArcelorMittal, Marcegaglia..) : http://www.kritine-majde.si/kritine/materiali/

Poleg funkcionalnosti imajo kritine tudi zelo dolgo življenjsko dobo, saj so obojestransko pocinkane. Na nekatere nudimo tudi 50 letno garancijo.
Velika prednost kovinskih kritin pa je tudi odpornost na vremenske pogoje, saj zdržijo udarce toče v debelini oreha in celo jajca. Ob dobro izdelani konstrukciji pa tudi močan veter preko 200 km/h.

Upoštevajoč vse naštete prednosti pa cena ne presega ostale kritine: http://www.kritine-majde.si/kritine/ceniki/cenik-kovinskih-k...

VEČ INFO: http://www.kritine-majde.si/kritine/kritine-na-klik/bratex-r...
Vse za streho: www.trgovinamajde.si
KONTAKTIRAJTE NAS: http://www.kritine-majde.si/kontakt

040 169 003
info@kritine-majde.si

Stik

Aleksander Majde s.p. Aleksander Majde s.p.
Naslov
POLJANE PRI MIRNI PEČI 3
Mesto in poštna številka
8216 MIRNA PEČ
Regija
Jugovzhodna Slovenija
Slovenija
Lokacija oglasa Kritina na klik, majhni nakloni, kovinska streha, Rabek
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa