Visokotlačni airles komplet za brizganje stenskih barv 1010 Watt

  • Cena: 299,99 
  • Šifra oglasa: 6019931
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Posavska, Brežice, Bizeljsko
Interna številka izdelka: 10130
Stanje: novo

Več:

Moč: 1010 W
Najvišji tlak vbrizga: 206 bar
Največja poraba: 1,5 l/min
Mere cevi za nanos: 12,3 mm x 10 metrov
Mere (D x Š x V): 38,5 x 27 x 43 cm
Teža: 10 kg

Razprševanje stenske barve ne deluje dobro z običajnim razpršilcem barve, ki deluje na stisnjen zrak. Stenska barva je za to pregosta (previskozna). Da lahko na stene nanesete barvo za steno hitro in brez prog, potrebujete posebno opremo.

Brezzračni škropilnik za barve pod zelo visokim pritiskom črpa vse vrste stenskih barv skozi 10 metrov dolgo visokotlačno cev na brizgalno pištolo. Šobo te brizgalne pištole lahko vrtite tako, da jo lahko uporabljate vodoravno in navpično. V to šobo lahko nato vstavite različne šobe z različno širino razpršila. To šobo lahko celo usmerite (levo - desno) za brizganje težko dostopnih mest.

Dodatna šoba je v kompletu standardno priložena. Da lahko pri brizganju velikih površin (ki je pogosto stena) naredimo daljši hod, je vključen tudi podaljšek brizgalne pištole, ki šobo postavi približno 40 cm od ročaja pištole.

Črpalna enota stoji na trdnem kovinskem stojalu in jo je zato enostavno postaviti kamor koli, ne da bi pri tem padla. Na izhodu črpalne enote je nameščen manometer, tako da lahko hitro preberete, koliko pritiska pršite.

Črpalna enota je opremljena s stikalom, ki obrne smer črpalke in tako po uporabi črpa tako dovodno kot tudi izstopno cev. Na vhodni strani neuporabljena barva nato izstopi iz sesalne cevi, tako da jo lahko preprosto postavite v vedro s stensko barvo, da v to vedro črpa veliko barve.

Če želite popolnoma odstraniti barvo, tako da šobo preprosto potopite v vedro vode, da preostalo barvo sperete z vodo.

Na dovodni strani črpalke ima silikonska dovodna cev na koncu veliko uteženo sesalno šobo s filtrom (kovinska mreža). Ta ponderirana sesalna šoba zato ostane na svojem mestu na dnu vedra z zidno barvo in skozi filter se ne bodo vsesali trdi delci barve.

Povezava te dovodne cevi s črpalno enoto je popolnoma vrtljiva za 360 °, zato lahko sami izberete, kam boste postavili črpalno enoto glede na vedro z barvo. Cev za dovod je mogoče enostavno odklopiti od črpalne enote s kovinsko sponko.

Če želite barvati steno hitro in brez prog, lahko to storite s tem profesionalnim stenskim razpršilcem, ki lahko nanese barvo na najmanjše razpoke in šive s hitrostjo, s katero trije ljudje z valjčkom ne morejo konkurirati!

Cena je z DDV.

Spletna povezava:

Spletna povezava

Stik

TEHNIČNI SISTEMI, d.o.o.
Naslov
Bizeljska cesta 85
Mesto in poštna številka
8259 Bizeljsko
Regija
Posavska
Slovenija
Lokacija oglasa Visokotlačni airles komplet za brizganje stenskih barv 1010 Watt
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa