Pakirni stroj UPA RAPID MIDI za pakiranje živil

  • Cena: 4.900 
  • Šifra oglasa: 2026472
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Podravska, Maribor, Center
Stanje: rabljeno

Več:

Prodamo, pakirni stroj UPA RAPID MIDI za pakiranje živil, letnik 2016.

Avtomatski vertikalni pakirni stroji model UPA RAPID formirajo, polnijo in zavarijo različne oblike vrečk iz ene, dveh ali večslojnih termo-zavarljivih folij in se uporabljajo za pakiraje različnih vrst proizvodov, kot so praškasti proizvodi,granulati, tekočine ali posamezne kosovne proizvode. Lahko se vsestransko uporabljajo v živilski, farmacevtski, kozmetični ali kemični industriji.

Stroji delujejo koračno, po sistemu »formraj – doziraj – zavari«. Širini folije je prilagojena formirna cev z ovratnikom, ki jo kupec lahko poljubno izbira glede na želeno velikost vrečke.

Dolžino vrečke določamo s fotocelico ali z enkoderjem. Pakirni stroji model UPA RAPID MIDI omogočajo formiranje vrečk samostoječe oblike oziroma s kvadratnim dnom s povarjenim štirimi vzdolžnimi robovi.

Za zadovoljitev potreb pakiranja na trgu, so stroji lahko opremljeni s sistemi za tiskanje ali označevanje, dinamično kontrolno tehtnico, pnevmatskim vozičkom za dvigovanje navitka folije, odvodnim transporterjem, elevatorjem, sistemi za Ethernet povezavo, fotocelico za centriranje potiska folije, sistemi za etiketiranje, povezavo v celotno avtomatsko linijo,…

https://www.nepremicnine-kamrca.si/index.php/vozila/1190-pakirni-stroj

K oglaševani ceni je potrebno prišteti še DDV

Stik

K2 FINANCE d.o.o.
Naslov
Partizanska cesta 5
Mesto in poštna številka
2000 Maribor
Regija
Podravska
Slovenija
E-pošta
info@nepremicnine-kamrca.si
Lokacija oglasa Pakirni stroj UPA RAPID MIDI za pakiranje živil
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa