OPERATER V ORODJARNI - M/Ž

  • Šifra oglasa: 7644631
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaOPERATER V ORODJARNI - M/Ž
Naziv delodajalcaLIVAR, PROIZVODNJA IN OBDELAVA ULITKOV, D.D.
Naslov delodajalcaLjubljanska cesta 43 , 1295 IVANČNA GORICA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidatePOGLAJEN NINA, 031 313 341, zaposlitve@livar.si
Opis del in nalog
  • OPRAVLJANJE PERACIJ OBDELAVE ULITKOV IN IZDELAVE MODELOV NA OSNOVI TEHNOLOŠKIH POSTOPKOV, SKIC, NAČRTOV V PREDPISANIH KAKOVOSTNIH OKVIRIH DELO NA CNC STROJIH, NADZOR NAD OBRABO UPORABLJANIH REZILNIH ORODIJ DELA NA UNIVERZALNIH STROJIH KOT SO: STRUŽNICE, VEČ VRETENKE, STABILNI VRTALNI STROJI, RADIALNI VRTALNI STROJI DELO Z ROČNIMI ORODJI (VRTALNI STROJ, BRUSILKA,…) ZA DODELAVO SKRB ZA ČIM BOLJ NEMOTEN POTEK DELA NA CNC STROJIH BRUŠENJE REZALNIH ORODIJ, IZVAJANJE NASTAVITVE ALI/IN PROGRAMIRANJE CNC STROJEV NASTAVLJANJE STROJEV PO PROGRAMU IN NAVODILU TEHNOLOGA NADZOR NAD DELOVANJEM STROJA IN OPREME, ODPRAVLJANJE MANJŠIH OKVAR, VZDRŽEVANJE STROJA IN ORODIJ PO TEHNOLOŠKIH NAVODILIH VODENJE PREDPISANIH EVIDENC OSTALA DELA PO NALOGU NADREJENEGA.
UE delovnega mesta oziroma delaGROSUPLJE
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 6 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje1 leto
Drugi pogojiredno zaposlitev v podjetju z dolgoletno tradicijo, dve / tri izmensko delo samostojno delo v izkušenem in strokovnem kolektivu uvajalno mentorstvo in prenos znanja dinamično delovno okolje možnost strokovnega izpopolnjevanja in usposabljanja.
Prijava je mogoča do07.10.2021
Poskusno delo3 mesece
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.


Stik

Naslov
Parmova 32
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija