STROJNI INŽENIR - KONSTRUKTER - M/Ž

  • Šifra oglasa: 8410745
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaSTROJNI INŽENIR - KONSTRUKTER - M/Ž
Naziv delodajalcaSTUBELJ proizvodnja in inženiring d.o.o.
Naslov delodajalcaANHOVO 14, 5210 DESKLE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateBIZJAK IZA, 05 331 03 32, finance@stubelj.si
Opis del in nalog
  • DELOVNI PROCES OBSEGA PROJEKTIRANJE TEHNIČNIH RISB IN PRIPRAVA PROGRAMA ZA DELO S CNC STROJEM, PRIPRAVA DELAVNIŠKIH RISB, TEHNIČNE DOKUMENTACIJE, RAZVOJ NOVIH ELEKTROAGREGATOV, NADZOR IN KOORDINIRANJE DEL V PROCESU IZDELAVE ELEKTROAGREGATOV, TER OSTALA DELA PO NAVODILIH NADREJENEGA.
UE delovnega mesta oziroma delaNOVA GORICA
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 12 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje3 leta
Znanje jezikovangleški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno, programiranje - zahtevno, poznavanje računalniških omrežij - zahtevno, poznavanje operacijskih sistemov - zahtevno, računalniško oblikovanje - zahtevno
Drugi pogojiMOŽNOST DOLGOROČNEGA SODELOVANJA .Delo poteka v pozitivnem delovnem okolju, z visoko mero medsebojnega spoštovanja. Nudimo vam možnost osebnega in strokovnega razvoja.
Prijava je mogoča do18.12.2021
Poskusno delo3 mesece
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.