Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • MEHANIK 1 - M/Ž

MEHANIK 1 - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9451930

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL80760

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: MEHANIK 1 - M/Ž
Naziv delodajalca: AMZS d.d.; AMZS d.d., PE LJUBLJANA
Naslov delodajalca: Dunajska cesta 128 A, 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SEDEJ NATAŠA, , zaposlitev@amzs.si
Opis del in nalog: - IZVAJANJE AVTOMEHANIČNIH IN AVTOELEKTRIČARSKIH OPRAVIL V DELAVNICI, IZVAJANJE TESTIRANJ V DELAVNICI, OBČASNO IZVAJANJE VARNE, PRAVOČASNE IN KAKOVOSTNE POMOČI NA CESTI IN VLEKE, IZVAJANJE DRUGIH OPRAVIL SKLADNO Z USPOSOBLJENOSTJO IN NAVODILI S STRANI NADREJENEGA.


UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dvoizmensko
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Drugi pogoji: Poleg srednješolske izobrazbe avtomehanične, avtoelektričarske, elektrotehnične, strojne ali druge primerne usmeritve (na podlagi delovnih izkušenj oz. primernih strokovnih referenc posameznika je ustrezna tudi do tri stopnje nižja izobrazba ustrezne smeri), potrebno: Veljavno vozniško dovoljenje B kategorije Osnovno, ustno in pisno znanje slovenskega jezika (slovnično ustrezno), Usposobljenost za širše razumevanje tehnične dokumentacije, Znanje enega tujega jezika (angl.) za namene osnovnega govornega sporazumevanja.
Zaželeno veljavno vozniško dovoljenje C kategorije.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s polnim delovnim časom in štirimesečnim poskusnim delom.

Prijava je mogoča do: 08.06.2022
Poskusno delo: 4 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/tehnicne-storitve/vse-regije).
Oglas je objavljen
21.05.2022. ob 00:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
16 -krat