OPERATER V DODELAVI TISKOVIN - M/Ž

  • Šifra oglasa: 7628548
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaOPERATER V DODELAVI TISKOVIN - M/Ž
Naziv delodajalcaROLGRAF tiskarna d.o.o.
Naslov delodajalcaLitostrojska cesta 58 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateKUŽNAR ESTELA, 01 5009 701, tajnistvo@rolgraf.com
Opis del in nalog
  • IZVAJA NALOGE, KI JIH DOLOČI VODJA DODELAVE, NA PODLAGI ZAPISOV NA DN IN TEHNOLOŠKEM KARTONU IZVAJA DOLOČENE DODELAVE IZDELKOV, ODGOVARJA ZA PRAVILNOST SVOJEGA DELA IN ZAPISUJE USTREZNOST IZDELKOV PO ISO STANDARDIH, ODGOVARJA ZA KAKOVOST SVOJEGA DELA, SKRBI ZA RACIONALNO RAVNANJE Z MATERIALI, S KATERIMI ROKUJE, USPOSABLJA NOVE KADRE ZA DELO NA DODELAVNIH STROJIH, SKRBI ZA VARNO DELO PRI DELU NA STROJU, SKRBI ZA ČISTOČO NA DELOVNEM MESTU, IZVAJA DRUGA DELA IN NALOGE PO NALOGU NEPOSREDNEGA VODJE OZ. DIREKTORJA.
UE delovnega mesta oziroma delaLJUBLJANA
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 12 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje2 leti
Vozniški izpitB
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno
Drugi pogojiSTROJNIK - TEHNIČNE SPRETOSTI. POTREBNA ZNANJA: poznavanje dela na dodelavnih strojih, deloma tehnologijo tiska, znanje slovenskega jezika, sistematičnost, natančnost, zanesljivost,odgovornost, zmožnost dela v skupini, dobre ročne in tehnične sposobnosti.
Prijava je mogoča do14.08.2021
Poskusno delo3 mesece
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.