Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • STROKOVNI SODELAVEC-STROJNIK, ELEKTRIČAR - M/Ž

STROKOVNI SODELAVEC-STROJNIK, ELEKTRIČAR - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9423179

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OK25640

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: STROKOVNI SODELAVEC-STROJNIK, ELEKTRIČAR - M/Ž
Naziv delodajalca: POŠTA SLOVENIJE D.O.O.
Naslov delodajalca: Slomškov trg 10 , 2000 MARIBOR
Opis del in nalog: - ZAGOTAVLJANJE STROKOVNIH PODLAG IN STROKOVNO OBVLADOVANJE STROJNIH TER RAZLIČNIH INSTALACIJSKIH DEL, SODELOVANJE PRI PLANIRANJU VLAGANJ V INSTALACIJE NA OBJEKTIH IN VREDNOTENJE PLANIRANIH POSEGOV NA OBJEKTIH, SODELOVANJE S PROJEKTANTI PRI PROJEKTIRANJU IN PREVZEMU DOKUMENTACIJE, SPREMLJANJE IZVAJANJE DEL NA OBJEKTIH, NADZOR KVALITETE, POTRJEVANJE MESEČNIH SITUACIJ IN PREVZEM IZVEDENIH DEL, ITD

UE delovnega mesta oziroma dela: MARIBOR
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 2 leti
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: Za zasedbo prostega delovnega mesta se zahteva strokovna izobrazba univ. dipl. inž. elektrotehnike visokošolskega izobraževanja druge stopnje. Zahteva se najmanj 2 leti delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delih. Dodatna funkcionalna znanja: Excel in Word–osnovno znanje (Z), obvladovanje tujega jezika na ravni A2–angleščina (Z), vozniški izpit B kategorije (Z), obvladovanje Outlooka (Z), strokovni izpit po Zakonu o graditvi objektov (za VI. in VII. tarifno skupino (Z), interni preizkus iz varstva pri delu in požarne varnosti (S), slovenski jezik–visoka raven (Z). Psihofizične sposobnosti: komunikativnost, organizacijske sposobnosti, fleksibilnost in samoiniciativnost. Z izbranim kandidatom oz. kandidatko se sklene pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas, s 6 mesečnim poskusnim delom. K prijavi je potrebno priložiti potrdilo o nekaznovanosti.
Prijava je mogoča do: 26.05.2022
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/tehnicne-storitve/vse-regije).
Oglas je objavljen
14.05.2022. ob 00:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
43 -krat