Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VOZNIK STROJNIK (M/Ž), V PODROČJU VZDRŽEVANJA, V ACB POSTOJNA (ACB POS

VOZNIK STROJNIK (M/Ž), V PODROČJU VZDRŽEVANJA, V ACB POSTOJNA (ACB POS

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9455253

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL84377

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VOZNIK STROJNIK (M/Ž), V PODROČJU VZDRŽEVANJA, V ACB POSTOJNA (ACB POSTOJNA, IZPOSTAVA LOGATEC IN IZPOSTAVA VIPAVA). - M/Ž
Naziv delodajalca: DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI D.D.
Naslov delodajalca: Ulica XIV. divizije 4 , 3000 CELJE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: BLATNIK MATEJA, 031 660 794, mateja.blatnik@dars.si
Opis del in nalog: - OPRAVLJANJE VZDRŽEVALNIH DEL Z VOZILI, STROJI IN NAPRAVAMI TER USTREZNIMI PRIKLJUČKI POSTAVLJANJE, VZDRŽEVANJE IN ODSTRANJEVANJE CESTNIH ZAPOR PREVENTIVNO VZDRŽEVANJE VOZIL IN OPREME PREGLEDOVANJE STANJA VOZIŠČ IN PRIPADAJOČIH OBJEKTOV NA AC IN HC UREJANJE DELOVNEGA OKOLJA POSREDOVANJE INFORMACIJ UPORABNIKOM AC IN HC TER VODENJE EVIDENC IN PRIPRAVLJANJE POROČIL. ACB POSTOJNA, IZPOSTAVA LOGATEC IN IZPOSTAVA VIPAVA.

UE delovnega mesta oziroma dela: POSTOJNA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B, C, E
Drugi pogoji: Raven in smer strokovne izobrazbe klasius 14001 ali 14099, vozniški izpit B + C + E kategorije, natančnost in zanesljivost, sposobnost dela v timu, splošna telesna pripravljenost, sposobnost za delo na višini, iznajdljivost, doslednost, prijaznost in potrdilo o nekaznovanosti – kandidat ne sme biti pravnomočno obsojen zaradi kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa. Želena funkcionalna znanja: izpit za vožnjo viličarja, izpit za upravljalca gradbene mehanizacije, koda 95/temeljna poklicna kvalifikacija/NPK, cestni preglednik NPK, osnovna raven tujega jezika – A1 in usposobljenost za delo z nevarnimi snovmi.
Prijava je mogoča do: 04.06.2022
Poskusno delo: 2 meseca

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/tehnicne-storitve/vse-regije).
Oglas je objavljen
22.05.2022. ob 00:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
45 -krat