Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Adidas Ultraboost women BLACK

Adidas Ultraboost women BLACK

Cena
110 €
Šifra oglasa: 5292610

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana, UKC
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam ženske teniske Adidas Ultraboost v črni barvi. Cele so črne, samo guma je bela. So v številki 40 2/3. Naročila sem jih preko Sneakerstudio, jih nekajkrat obula in ugotovila, da so mi prevelike. Mislila sem, ker drugače nosim 40, da ne bo težav, ampak se pozna pri teku. So res vrhunske, lepe, praktično nove tako da, če je 40 2/3 tvoja številka mislim, da ne smeš izpustiti te priložnosti. Primerne so za tek, kot tudi vadbo v fitnesu in telovadnici.

Če še nisi lastnica Ultraboostk, bi te rada opozorila, da niso nepremočljive. Perejo se lahko v pralnem stroju, tako kot ostale športne copate. Številka je 40 2/3 kar pomeni 25,5 cm dolžina stopala. In še nekaj ... Zaljubila se boš. Ko enkrat preizkusiš Ultraboost ne greš več nazaj na druge copate.

Zanje sem odštela 179,90 evrov. Zakaj? Ne rada izstopam. Sem preprosta in to se pozna tudi pri izbiri oblačil in obutve, ki jo nosim.V Prvi ligi, Intersport in tako naprej sem našla samo res pisane in šekaste Ultra boost-ke. Jaz pa sem želela črne. Tako, da ja. Če si jih želiš in veš, da je to tvoja številka te vljudno vabim, da mi napišeš sporočilo. Dobila jih boš v originalni Adidasovi škatli.

To je moj prvi oglas. Nikoli še nisem uporabljala "bolhe". Vedno sem bila skeptična, nezaupljiva... saj razumeš, kajne? Zato bi ti rada povedala, da sem čisto prava oseba, sem pristna mlada dama, ki rada nakupuje po internetu. Tokratni nakup se mi ni obrestoval, zato sem se odločila, da poskusim nekomu olajšati iskanje črnih Ultraboostk po internetu, preverjanju spletnih strani ... Cena: 110 evrov, poštnina je vključena v ceno. Plačilo sprejmem preko bančnega nakazila ali PayPal-a, če ti je tako lažje.

Zemljevid

Oglas je objavljen
16.11.2020. ob 19:10
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
203 -krat