Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Radiatorski digitalni sobni termostat Saswell SAE801
  • Radiatorski digitalni sobni termostat Saswell SAE801

Radiatorski digitalni sobni termostat Saswell SAE801

Cena
47,90 €
Šifra oglasa: 1843631

Osnovne informacije

Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Črnomelj, Črnomelj

Opis oglasa

Se vam zdi, da je prevroče v sobi, v kateri je radiator vedno odprt? Se vam ne ljubi preklapljati ročno na radiatorski termostatski glavi in odpirati ter zapirati ventil? Poraba energije v stanovanju previsoka? Porabite preveč polen, peletov, elektrike za ogrevanje z radiatorji? Je v stanovanju 23 ali več stopinj?

Če je odgovor vsaj na eno vprašanje pritrdilen, potem potrebujete radiatorski termostat Sawell SEA801 in v vašem domu bo višji nivo udobja ter hkrati boste privarčevali na porabi vašega energenta, posledično - denarju.

Saswell SEA801
Pametna termostatska glava za radiatorje
TRV z ogromno funkcijami
Pametna PID regulacija termostata *** Opcija programiranja termostata (7 dni, 4 preklopi, 2 nastavitve temperature), začasne nastavitve temperature *** Otroška zaščita (zaklep termostata) *** Funkcija odprtega okna (samodejno zaznavanje padca temperature v prostoru brez zunanjega tipala. Termostat samodejno zapre ventil, da prepreči nepotrebno izgubo energije) *** funkcija preprečevanja vodnega kamna (samodejno odpiranje in zapiranje termostata, če se le ta ni odprl v roku 14 dni) *** zaščita proti zmrzovanju (samodejno odpiranje ventila, če temperatura prostora pade pod 6°C) *** počitniški način *** visok prihranek energije z uporabo našega TRV *** opozorilo za zamenjavo baterije *** enostavna montaža in hitro delovanje *** Pametna programska termostatska glava, katero lahko montirate na katerikoli radiatorski termostatski ventil s priloženimi adapterji in je odlična rešitev pri varčevanju z energijo, saj lahko prihranite ogromno denarja in energije z uporabo te preproste naprave. Omogoča tudi tedensko programiranje urnika ogrevanja. Napajanje preko baterije, ki lahko zdrži do 1 leta. Priloženi adapterji za Danfoss, Caleffi, Giacomini. Samostojno delovanje.
Oglas je objavljen
09.04.2020. ob 10:21
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1485 -krat