Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • TFK Twinner twist duo

TFK Twinner twist duo

Cena
150 €
Šifra oglasa: 6522541

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Vič Rudnik, Galjevica
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodamo ohranjen voziček za dvojčke. Komplet vsebuje kosari za novorojenčke in sportna sedeza za starejse otroke. Priložimo tudi mrezo proti komarjem, dezno zascito in zimske vreče.


Opis artikla

Po mnenju uporabnikov in testov je TFK Twinner Twist Duo najboljši voziček za dvojčke na tržišču. V njem ne uživajo le dvojčki, ampak tudi otroci z majhno razliko v starosti.

Vozički TFK nudijo največ svobode gibanja s športnim pridihom. Zaradi trpežne konstrukcije in dodelanega podvozja so ustrezni za vse podlage in okolja, vašemu otroku pa nudijo varnost in udobje po najvišjih merilih!

Otroški voziček za dvojčke TFK Twinner Twist Duo ima nastavljiv, ergonomski naslon in sedež s 5-točkovnim vpetjem. Zložljiva senčnika z okenci sta ločena, za vsakega otroka. Platišča uležajana s krogličnimi ležaji. Ima čvrst, aluminijast okvir, ki se ga zloži v 5. sekundah. Opremljen je z nastavljivo stopničko s 3 pozicijami. Obračalno prednje kolo ima smerni zaklep in je enostavno odstranljiv. Krmilo je po višini nastavljivo krmilo. Preprosto odstranjevanje in vzdrževanje tekstila. Odlikuje ga „AIRGO“ paroprepustni tekstil sedeža, „M-Brake“ kolutne zavore na zadnjih kolesih in Quick-Release sistem.

Tehnične podrobnosti:

starost: od rojstva dalještevilo koles: 4prosto vodljivo sprednje kolo: dazložljiv: dadimenzije [cm]: 71,12 × 74,17 × 40,89

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
11.03.2022. ob 10:33
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
283 -krat