Toplotna črpalka Zubadan brez bojlerja-11,20kW

 • Cena: 8.771,80 
 • Šifra oglasa: 2288306
 • Objavljen:
 • Do poteka še: do prodaje
 • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Primorsko-notranjska, Prestranek, Prestranek

Več:

Mitsubishi notranja enota 9kW (EHSC-YM9C) + Zunanja enota 11,2kW ZUBADAN (PUHZ-SHW112YAA)

Notranja enota brez bojlerja 3F - HYDROBOX

 

Kompaktna enota Ecodan je zasnovana za enostavno montažo na steno. Opremljena je z vsemi komponentami za učinkovito distribucijo toplote tako, da dopolnjuje sodoben sistem toplotne črpalke zrak/voda za najrazličnejše namene. V enoto je integrirana obtočna črpalka z visokim izkoristkom in električni grelec, ki služi kot pomoč pri ogrevanju v izrednih razmerah oziroma se uporablja kot namen preprečevanja nastajanja legionele.

 

Samo upravljanje s sistemom Ecodan se je izkazalo zelo prijazno do uporabnika, pri čemer je ključnega pomena regulacija, ki v hidravličnem modulu deluje inovativno. Regulacija toplotne črpalke omogoča uravnavanje temperature dveh ogrevalnih krogov in sodelovanje v dvojnem načinu - na primer s plinskim kotlom.

 

Toplotna črpalka ZRAK/VODA deluje kot hladilnik - samo v nasprotno smer: medtem, ko hladilnik iz svojega notranjega prostora odjema toploto in jo odvaja v okoliški zrak, opravlja toplotna črpalka obratni proces; na prostem zunanja enota odjema toploto in jo v stavbi odvaja iz notranje enote kot vir toplote.

 

Zunanje enote 

 

Ecodan - omogoča prirpavo sanitarno/ogrevalne vode s temperaturo 55°C pri zunanji temperaturi -10°C ter delovanje sistema do zunanje temperature -15°C oziroma -20°C.

 

Zubadan - enota ohranja nazivno ogrevalno moč in zagotavlja pripravo sanitarne/ogrevalne vode s temperaturo 55°C pri zunanji temperaturi -15°C brez pomoči elektro grelca. Delovanje do zunanje temperature -28°C in neprekinjena priprava ogrevalne vode do 150 min med posameznimi časi odmrzovanja še dodatno postavljata standard udobja v bivalnih prostorih.

 

Tudi pri zelo nizkih temperaturah okolice lahko naš ZUBADAN zagotavlja zmogljivo ogrevanje.

 • Edinstveni vbrizgalni tokokrog omogoča ohranjanje nazivne kapacitete do zunanje temperature -15°C.
 • Zagotovljeno obratovalno območje ogrevalnega načina je podaljšano do zunanje temperature -28°C. Izboljšana učinkovitost ogrevanja Unikatna Mitsubishi Electric tehnologija »Flash Injection« dosega izjemno visoko zmogljivost ogrevanja. Tehnologija zagotavlja doseganje nominalne ogrevalne moč pri zunanji temperaturi -15 °C ter ogrevanje do zunanje temperature -28 °C. V skladu s tem so zunanje enote toplotnih črpalk iz serije ZUBADAN popolne za ogrevanje domov v najhladnejših regijah.

 

Stilska in kompaktna zunanja enota

 

Enostavno elegantna oblika, ki se lepo poda k okolici objekta.

Ventilator in zasčitne rešetke v enotni črni barvi. Rešetke so nameščene v isto linijo kot ohišje naprave, za najvišjo varnost pa je ventilator premaknjen v ozadje ohišja.

 

Visoka zmogljivost

Novi kompresor:

 • kompakten
 • visoka zmogljivost

 

Zmogljivo ogrevanje z doseganjem visoke letne energetske učinkovitosti razreda A++.

 

Kompaktna enota z izjemno tihim delovanjem

Zmanjšanje glasnosti delovanja zunanje enote za 10 dB.

 

 

Enota je optimizirana za zmanjšanje hrupa delovanja ventilatorja to omogoča:

 • Nova namestitev delovanja ventilatorja
 • Nova oblika ventilatorja
 • Večji premer ventilatorja

 

 

 

 

Melcloud Wi-Fi (vmesnik) za Ecodan

 

MELcloud za hitro, enostavno daljinsko upravljanje in nadzor vašega Ecodan sistema.

MELCloud je nova spletna rešitev za upravljanje sistema Ecodan lokalno ali oddaljeno prek računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona z dostopom do svetovnega spleta. Vse kar potrebujete je brezžična povezava z računalnikom v vašem domu ali v stavbi, v kateri je nameščen Ecodan in internetna povezava na mobilnem ali fiksnem terminalu. za namestitev sistema je potrebno lokalni WiFi usmerjevalnik in Ecodan WiFi vmesnik seznaniti s preprosto in hitro uporabo gumba WPS, ki je na usmerjevalniku. S pomočjo MELCloud lahko nadzorujete in preverjate sistem Ecodan iz vseh lokacij, kjer je na voljo internetna povezava in prenos mobilnih podatkov. To pomeni, da zahvaljujoč MELCloud programski opremi, uporava sistema toplotne črpalke veliko lažja in udobnejša.

 

 Kupi izdelek

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...