220-230 V AC na 28,4 V AC transformator moči 100 W

  • Cena: 28 
  • Šifra oglasa: 4849615
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: novo

Več:

Prodam 220-230 V AC na 28,4 V AC transformator moči 100 W. Zadeva se mi skorajda že 15 let nerabljena valja v delavnici. Kozmetično je odlično ohranjen, lepo črn kot je tudi funkcionalno brezhiben. Primeren mogoče za pulzno polnjenje/desulfiranje 24 V svinčevih akumulatorjev npr. To ali pa napajanje kakšnih ventilatorjev, ipd. Skratka že čaka na svojega novega lastnika (za uporabo v drugih ali podobnih projektih). Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: Neznano
Poreklo: Neznano
Datum proizvodnje: Neznano
Material: Jeklo, baker, plastika, guma
Primarna napetost: 220 – 230 V izmenično ~ 50 Hz
Primarni tok: 435 – 450 mA
Primarna moč: 100 W (?)
Sekundarna napetost (AC): 28,4 V neobremenjeno
Sekundarni tok: 3,52 A maks
Sekundarna moč: 100 W
Velikost (dimenzije): Vrisane na Sliki 2 in 7 v oglasu
Teža: 2060 g

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s:
http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa 220-230 V AC na 28,4 V AC transformator moči 100 W
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa