Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KOORDINATOR SKLADIŠČNIH PROCESOV V CELJU - M/Ž

KOORDINATOR SKLADIŠČNIH PROCESOV V CELJU - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12635397

Osnovne informacije

Lokacija
Savinjska, Celje, Center
Interna številka izdelka
PG23739

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: KOORDINATOR SKLADIŠČNIH PROCESOV V CELJU - M/Ž
Naziv delodajalca: EPADA, pretovarjanje in druge storitve, d.o.o.
Naslov delodajalca: Ljubljanska cesta 13 D, 1236 TRZIN
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: FOX IVAN, 051 667 375, ivan@epada.si
Opis del in nalog: - DELO PO POSTOPKIH, A TUDI PRAKTIČNO RAZMIŠLJANJE IN ISKANJE UPORABNIH REŠITEV.
VODENJE, RAZPOREDITE, ORGANIZACIJA IN NADZOROVANJE DELA V SKLADIŠČU, OPTIMIZACIJA DELA IN ANALITIČNO PRIPRAVLJANJE PODATKOV IN POSREDOVANJE TE TEH VODJI ODDELKA, DNEVNO SPOROČATI O MOREBITNIH PROBLEMIH PRI NAŠIH NAROČNIKIH (NEDELUJOČ VILIČAR, SKENER, KASNEJŠI PRIHODI KAMIONOV,…). PLANIRANJE ZAPOSLENIH IN OPTIMIZIRANJE DELOVNIH PROCESOV TER UR ZAPOSLENIH SKLADNO Z VODJO OPERATIVE.
UČENJE VSE ZAPOSLENE O PRAVILNEM POTEKU PROCESA DELA. VODENJE RAZGOVOROV ZA DELO NOVIH POTENCIALNIH ZAPOSLENIH. USKLAJEVANJE IN VODENJE TUDI PREOSTALIH SKLADIŠČNIH ENOT NA LOKACIJI Z VODJI TEH ENOT. USKLAJEVANJE IN KOORDINIRANJE DELA S KOMISIONARJI. SPREJEM IN IZROČITEV DISPOZICIJ IN DRUGIH BLAGOVNIH LISTIN, POROČIL IN MOREBITNIH ZAPISNIKOV ZA MANIPULACIJO Z BLAGOM. SODELOVANJE PRI NADZORU NAD MANIPULACIJAMI Z BLAGOM PO DANIH DISPOZICIJAH. UGOTAVLJANJE IN OBVEŠČANJE NADREJENIH O POŠKODBAH POŠILJK. OPRAVLJANJE DRUGIH OPERATIVNIH DEL IN NALOG PO NALOGU NADREJENEGA.

UE delovnega mesta oziroma dela: CELJE
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 6 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Drugi pogoji: Pričakujemo Izkušnje v organizaciji dela. Izkušnje z delom v skladišču.
Vsaj 1 leto vodstvenih izkušenj in izkušenj z vožnjo viličarja in paletnika. Poznavanje skladiščnih procesov in sposobnost vodenja večje skupine sodelavcev. Poznavanje delovanja skenerja. Poznavanje dela na računalniku, zaželeno na enem izmed programov v skladiščnem poslovanju. Pozitiven odnos do izjemno dinamičnega dela. Delo po postopkih, a tudi praktično razmišljanje in iskanje uporabnih rešitev. Optimizacija dela in analitično pripravljanje podatkov in posredovanje te teh vodji oddelka, Skrb za urejenost skladišča in transportnih sredstev. Nudimo: delo v eni izmeni (pon-pet od 15:00-23:00, ned. oz. praznik od 06:00-14:00).
Zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja in zaposlitve za NDČ, 3 mesece poskusno delo.
Fiksno redno plačilo.
Regres, kvartalne nagrade, napredovanje, stimulacije.
Prijava je mogoča do: 30.05.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/transport-nabava-in-logistika/vse-regije).
Oglas je objavljen
01.05.2024. ob 04:50
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
19 -krat