Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • NADZORNIK PROMETA V NADZORNEM CENTRU (M/Ž), V OKVIRU PODROČJA UPRAVLJA

NADZORNIK PROMETA V NADZORNEM CENTRU (M/Ž), V OKVIRU PODROČJA UPRAVLJA

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9468147

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL89681

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: NADZORNIK PROMETA V NADZORNEM CENTRU (M/Ž), V OKVIRU PODROČJA UPRAVLJANJE, V SLUŽBI ZA UPRAVLJANJE S PROMETOM IN PROMETNO VARNOSTJO, V ODDELKU ZA PROMET - M/Ž
Naziv delodajalca: DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI D.D.
Naslov delodajalca: Ulica XIV. divizije 4 , 3000 CELJE
Opis del in nalog: - IZVAJANJE NADZORA NAD STANJEM NA CESTAH, V PREDORIH TER DELOVANJEM SISTEMA V NC KOORDINACIJA AKTIVNOSTI IN UKREPANJE V PRIMERU DOGODKOV IN INCIDENTOV NA AC IN HC UPRAVLJANJE S PROMETOM SODELOVANJE PRI IZVEDBI NAČRTOV ZAŠČITE IN REŠEVANJA PRIPRAVLJANJE PREDLOGOV ZA UKREPANJE POSREDOVANJE INFORMACIJ UPORABNIKOM AC IN HC VODENJE EVIDENC IN PRIPRAVLJANJE POROČIL.

UE delovnega mesta oziroma dela: ŽALEC
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Drugi pogoji: Pogoji za zasedbo delovnega mesta: izobrazba Klasius: 15001, 15002, 15099 dobra usposobljenost za delo z orodji MS Office vozniški izpit B kategorije višja raven znanja tujega jezika – B1 doslednost, prijaznost, sposobnost dela v timu, sposobnost logičnega razmišljanja, iznajdljivost, inovativnost. Želena funkcionalna znanja: znanja s področja ravnanja v kriznih situacijah, interno usposabljanje za nadzornika prometa. Delovno razmerje se sklene za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 3 (tri) mesečnim poskusnim delom. Lokacija dela: Vransko in Slovenske Konjice. Ponudbe z življenjepisom, ustreznimi dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev in opisom dosedanjih delovnih izkušenj, prosimo, pošljite v 8 (osmih) dneh po objavi na naslov: DARS, d. d., Dunajska 7, 1000 Ljubljana, s pripisom »Služba za upravljanje s kadri« - z obveznim pripisom prostega delovnega mesta ''''Nadzornik prometa v nadzornem centru'''', v Službi za upravljanje s prometom in prometno varnostjo.
Prijava je mogoča do: 31.05.2022
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/transport-nabava-in-logistika/vse-regije).
Oglas je objavljen
25.05.2022. ob 00:23
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
40 -krat