Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • UČITELJ VOŽNJE, VOZNIŠKI INŠTRUKTOR - M/Ž

UČITELJ VOŽNJE, VOZNIŠKI INŠTRUKTOR - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9349044

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL21599

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: UČITELJ VOŽNJE, VOZNIŠKI INŠTRUKTOR - M/Ž
Naziv delodajalca: LMM TILIA AVTOŠOLA, TURIZEM IN TRGOVINA, D.O.O., LJUBLJANA
Naslov delodajalca: GERBIČEVA ULICA 44, 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: VELEUŠIČ DOMEN, 031 889 033, info@lmmtilia.si
Opis del in nalog: - (A) POUČEVANJE MED VOŽNJO TER RAZLAGANJE IN PRIKAZOVANJE DELOVANJA ZAVOR, SKLOPK, PRESTAVLJANJA, SAMODEJNEGA MENJALNIKA, SMEROKAZOV IN LUČI,(B) POUČEVANJE CESTNOPROMETNIH PREDPISOV, (C) POUČEVANJE SPRETNOSTI VOŽNJE IN VARNOSTI NA CESTI, (D) SVETOVANJE KANDIDATOM ZA VOZNIŠKI IZPIT O TEM, KDAJ SO PRIPRAVLJENI NA VOZNIŠKI IZPIT, (E) POUČEVANJE IN SVETOVANJE O NAPREDNIH TEHNIKAH VOŽNJE, POTREBNIH ZA IZREDNE RAZMERE, (F) PRIKAZOVANJE IN RAZLAGANJE ROKOVANJA IN STROJNEGA DELOVANJA MOTORNIH VOZIL IN TEHNIK VOŽNJE S POMOČJO TABLE, DIAGRAMOV IN AVDIOVIZUALNIH PRIPOMOČKOV.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: gibljiv/nestalen urnik
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zadovoljivo, govorjenje osnovno, slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, bosanski jezik razumevanje zadovoljivo, govorjenje osnovno
Prijava je mogoča do: 26.05.2022
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/transport-nabava-in-logistika/vse-regije).
Oglas je objavljen
28.04.2022. ob 00:24
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
44 -krat