Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • UPRAVLJALEC TEŽKE GRADBENE MEHANIZACIJE – BREŽICE - M/Ž

UPRAVLJALEC TEŽKE GRADBENE MEHANIZACIJE – BREŽICE - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12665801

Osnovne informacije

Lokacija
Posavska, Sevnica, Sevnica
Interna številka izdelka
PG28079

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: UPRAVLJALEC TEŽKE GRADBENE MEHANIZACIJE – BREŽICE - M/Ž
Naziv delodajalca: ESPADA, kadrovsko svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Ljubljanska cesta 13 D, 1236 TRZIN
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: . NATALIJA, 041 320 223, natalija@espada.si
Opis del in nalog: - UPRAVLJANJE TEŽKE SPECIALNE MEHANIZACIJE, SKRB ZA VZDRŽEVANJE STROJA – DA JE OPRANA, PODMAZANA IN TEHNIČNO PRIMERNA, OSKRBOVANJE STROJA Z GORIVOM IN POTROŠNIM MATERIALOM, ODSTRANJEVANJE MANJŠIH OKVAR NA VOZILU IN JAVLJANJE VEČJIH OKVAR ZA TO PRISTOJNIM OSEBAM, PRAVILEN IN TOČEN OBRAČUN STROJNIH UR, VODENJE OSEBNE KONTROLNE KNJIGE STROJNIKOV, KONTROLA ŠKODE IN PRAVOČASNO JAVLJANJE PRISTOJNIM OSEBAM O NASTALI ŠKODI, SKRB ZA PRAVILNO IZPOLNJEVANJE POTRDIL IN PRAVOČASNO PREDAJO DOKUMENTACIJE PRISTOJNIM OSEBAM, OPRAVLJANJE DRUGIH DEL IN NALOG PO POSEBNI ZADOLŽITVI NADREJENEGA. PRIČAKUJEMO: NAJMANJ IV. STOPNJA PROMETNE, TEHNIČNE ALI DRUGE USTREZNE SMERI, IZPIT ZA STROJNIKA, ZAŽELENE KATEGORIJE B, C, E, ZAŽELEN IZPIT TGM, DELOVNE IZKUŠNJE 1 LETO. NUDIMO:
ZAPOSLITEV ZA DOLOČEN ČAS Z MOŽNOSTJO PONOVNE ZAPOSLITVE IN KASNEJŠE ZAPOSLITVE ZA NEDOLOČEN ČAS, DINAMIČNO DELO, BOŽIČNICA (ODVISNA OD REZULTATOV POSLOVANJA, IZPLAČUJE SE PRAVILOMA V DECEMBRU)

UE delovnega mesta oziroma dela: BREŽICE
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Prijava je mogoča do: 06.06.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/transport-nabava-in-logistika/vse-regije).
Oglas je objavljen
09.05.2024. ob 01:14
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
29 -krat